Bakan Selçuk'tan öğrencilere uyarı: 19 Haziran'a kadar...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilerden, 'çocuklar sıkıldı' diye uzaktan eğitimi boşlamamaları ricasında bulunarak, "Biz,19 Haziran'a kadar uzaktan eğitimle derslerin takibindeyiz" dedi.

Bakan Selçuk'tan öğrencilere uyarı: 19 Haziran'a kadar...
Bakan Selçuk'tan öğrencilere uyarı: 19 Haziran'a kadar...
GİRİŞ 28.05.2020 11:16 GÜNCELLEME 28.05.2020 12:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bakan Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Velilerimizden ricam 'Çocuklar sıkıldılar' diyerek uzaktan eğitimi boşlamamalarıdır. Okul açık olsaydı 'sıkıldı' diye eğitime ara vermeyip, bayram sonu derslere dönecektik. Biz,19 Haziran’a kadar uzaktan eğitimle derslerin takibindeyiz. Zorunluluk olmayabilir ama sorumluluk bâki" ifadesini kullandı.

 

 

YORUMLAR 9
  • İ.Keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler sayın Bakan. Öğretmenlere de ayrıca teşekkürler. Bende iki çocuk var. İkisi de daha ders kaçırmadı. Karantina ortamında yapılabileceğin en iyisi. Başka ülkelerin işi başka. Bilim Kurulu ne derse o Sayın Bakanım Tekrar teşekkürler. Önce can.
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakan uzaktan eğitimde zorunluluk yok diyor. Öğrencilerin çoğu uzaktan eğitime ve canlı derse katılmıyor. Ama konu öğretmen olunca okul müdürleri öğretmenlere canlı dersler konusunda mobing uyguluyor. Oysaki bu canlı dersleri öğretmenlerin yapma zorunluluğu yok. Öğrenciler mağdur olmasın diye öğretmenler canlı derslerini aksatmıyor.
    Cevapla
  • Angaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Haziranda kaç çocuk okula gidiyor ki
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzaktan eğitim hikaye. Virüs konusunda bizden daha kötü durumdaki ülkeler normal eğitime geçti bizde geçmeliyiz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız sayın Bakanım öğretmenlerin hepsi canlı ders yapmıyor. Etrafımda gördüğüm kadarıyla öğretmenlerin %20 si vazifesini tam anlamıyla yapıyor.Tatil değil uzaktan eğitim bence öğretmenlerede benimsetilmeli.Zira onlar yıllardır alıştıkları yaz tatili modundalar.Forumlarda yazışmalarına bakın yaza seminere çağrırlarsa ne yaparız diyenler var.Öğretmenliğin bu tarz yaklaşımlardan uzak tutulmasını düşünüyorum.Bunlarıda disipline edecek siz yetkililersiniz.Tabi işini hakkıyla yapanlara lafım yok ilk baş kendi oğlumun öğretmeni.İlk günden beri ödev takibi olsun, canlı ders olsun istisnasız devam ediyor.Allah razı olsun öyle öğretmenlere.Bu ülkenin onlara ihtiyacı var.Rabbim sayılarını arttırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!