Şırnak'ta iki terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ''İç güvenlik operasyonları kapsamında; Şırnak Beytüşşebap kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlerle birlikte çok miktarda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.'' denildi.

Şırnak'ta iki terörist etkisiz hale getirildi
Şırnak'ta iki terörist etkisiz hale getirildi
GİRİŞ 12.06.2020 23:54 GÜNCELLEME 13.06.2020 03:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Edinilen bilgiye göre, Şırnak’ta güvenlik güçlerin terörle mücadele konusunda yürütülen çalışmalar kapsamında İl Jandarma Komutanlığı tarafından Beytüşşebap’ın Kovankaya ve Dönmezler bölgesinde icra edilen “Gazi Jandarma Uzman Çavuş Engin Kaygısız” operasyonunda; İHA ve Yakın Hava Desteğiyle bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Yapılan hava harekatın ardından bölgede yapılan arama ve tarama faaliyetleri sonucunda, 3 adet sırt çantası, 2 adet met ve 1 adet uyku tulumu, 1 adet pil bloğu, 1 adet dolu küçük tüp ve başlığı, 1 adet Tolkie Wolkie el telsizi, 10 metre kablo, 4 kg çay, 1 adet çaydanlık, 1 adet tava, 7 adet çay bardağı, 2 adet tabak, 1 adet su bidonu, 1 adet ayakkabı ele geçirildi.

YORUMLAR 4
  • doctorwho 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iş?Gebert gebert bitiremedik bu hayvanları...
    Cevapla
  • Hanyunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Askerm mehmetçik rabbim yardımcın olsun allahım sını gazalardan belalardan korusun amin
    Cevapla
  • sodalı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu alçakalra sahip çıkan larda alçaktır. bu teröistlere sahip çıkan d a teröristir. bu alçaklara teröirist diyemeyen de teristtir. bu teröristlere mzerlik vereceğim diyenlerşn de bu teröritlerden farkı yoktur.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Veer yansin ateşi ermeni tohumlarina ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar