Virüsün arttığı ilde Sağlık Hizmeti Başkanı isyan etti!

Karaman'da son dönemlerde koronavirüs vaka sayısının artması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin, sosyal medya hesabından maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmamasına tepki gösterdi.

Virüsün arttığı ilde Sağlık Hizmeti Başkanı isyan etti!
Virüsün arttığı ilde Sağlık Hizmeti Başkanı isyan etti!
GİRİŞ 15.06.2020 14:12 GÜNCELLEME 15.06.2020 14:14
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kentte özellikle Ramazan Bayramı'nın ardından koronavirüs sayısında artış gözlenmeye başladı. Bunun üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından dışarıda maske takılması zorunlu hale getirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin ise, sosyal medya hesabından maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmamasına tepki gösterdi.

 

"AĞZINDA TAŞIMAZSAN VAKA NEDEN ARTIYOR DİYE SORARSIN"

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Maskeyi ağzında değil de arka cebinde taşırsan vaka niye artıyor diye sormayacaksın. Eğitimlisi eğitimsizi, zengini fakiri, hepsinin kafa aynı. Sayenizde vaka sayısı 1459. Sağlık personelleri bu şuursuzlara hakkını helal etmiyor bilesiniz. Hadi kendinize saygınız yok, onu anladık. Bari aylardır bu virüsü çocuğuna, eşine, anasına, babasına bulaştırma uğruna cansiperane çalışan sağlık personeline saygınız olsun. Toplu şekilde iftar yaptınız, bayramlaştınız, nişan yaptınız, doğum günü yaptınız. Artık yetmez mi!!!” mesajını paylaştı.

 

 

YORUMLAR 16
  • Yozgatlı Fetih 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam çoluğu çocuğu toplayıp markete gelmiş. Çocuklarda maske yok. Uyarıyoruz adam bize hakaret ediyor. Hıyarlara bak sizdenmi öğreneceğim çocuğa maske takmayı diyor. Kendi hıyarlığını görmeyenler olduğu sürece ülkemizde salgının kökü kurumaz.
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Rezil insanlar.Gerçekten insanda saygı olur biraz önce kendine.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel özetlemiş. Ama her yer aynı kardeşim bile bile yapıyorlar. Gerçekten sağlık personeline hiç acımıyorlar. Sokakta o şekilde gezen sorumsuza milyon versen koronalı hastanın koğuşuna girmez. Ama kasti yapanlar inşallah hasta olarak o koğuşa girerler.
    Cevapla
  • Ömer Özer 3 yıl önce Şikayet Et
    polisler ne işey yarıyor? benim tanıdığımın çocuğu 17 yaşında bütün yasak boyu dışardaydı ne bi ceza var ne bi durduran şimdi yasak kalktı ama maske takmayanlar çok fazla
    Cevapla
  • ddddd 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin eğitimlisi eğitimsizi hiç yok, bizim ülkede aslında hiçbir meselede eğitimli eğitimsiz gruplaşması olmuyor. Burada da aynı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek