İstiklal Caddesinde cinnet: Polis caddeyi kapattı!

Son dakika: Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde elinde kesici alet olan bir şahıs önce çevreye sonra kendine zarar verdi. Elindeki kesici aletle insanların üzerine yürüyerek paniğe neden olan, dükkanların camlarını kıran ve kendine de zarar veren şahsı polis ekipleri ikna etmeye çalışıyor.

GİRİŞ 26.06.2020 21:52 GÜNCELLEME 26.06.2020 22:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son dakika: İstiklal Caddesinde bir kişi eline aldığı bıçakla etrafa saldırdı. Polis caddeyi kapattı. Polis, kendine zarar veren şahsı ikna etmeye çalışıyor.

Olay, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan bir şahıs elindeki kesici alet ile caddede yürüyen vatandaşların üzerine yürüdü. Paniğe kapılan vatandaşlar hızla olay yerinden uzaklaşınca bu kez de şahıs çevredeki dükkanların camlarını kırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerini gören şahıs bu kez de elindeki kesici alet ile kendine zarar vermeye başladı. Polis ekipleri caddeyi kapattı ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada olay yerine müzakereci ekipler geldi. Müzakereci ekipler şahsı ikna etmeye çalışırken sağlık ekipleri de olay yerinde hazırda bekliyor.

Öte yandan, polis ekiplerinin kaparak güvenlik çemberine aldığı caddeye gelen çok sayıda vatandaş güvenlik çemberinin dışından yaşananları izlemeye başladı. Vatandaşların olayı sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak izlediği görüldü. Bazı vatandaşlar ise cep telefonları ile görüntü çekti. İstanbul en ünlü caddesi olan İstiklal Caddesi'nde şahsı ikna çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR 7
  • asfasf 3 yıl önce Şikayet Et
    millet olarak delirdik sonunda. cok bile dayandık.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ikna işife ne ya vurun bacağından gitsin, Emniyet teşkilatının bu sistemi değiştirmesi lazım.
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikri versin. Bu beden bizim değil sadece bizim emanetimizdir ! İnsanlar nasıl öyle vahşileşiyor anlamıyorum. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza iyi gelecekler nasip etsin ve akıl versin. EVDEKAL alalım ve kurallra uyalım. Çok mu zor ? Hayırlısı olsun bakalaım.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu ülkenin polisi niye var polis böylelerine neden dokunamıyor bunlara neden meydan boş nerden tutsan elinde kalıyor
    Cevapla
  • İbrahimZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle de kardeşim polise verilen yetkiler kısıtlı müdahale için on kez düşünülüyor..
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Vurun gitsin dünya bir mikroptan kurtulur.
    Cevapla
  • Veli Ucar 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Aga
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
KDV hilesiyle büyük soygun