Ayasofya'daki ilk cumada baklava sürprizi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ayasofya Camii’nde 24 Temmuz’da kılınacak ilk cuma namazının ardından cemaate baklava ikram edileceğini söyledi.

GİRİŞ 17.07.2020 16:22 GÜNCELLEME 17.07.2020 16:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeniden ibadete açılan Ayasofya Camii’nde 24 Temmuz’da kılınacak ilk cuma namazına katılan cemaate, UNESCO'nun gastronomi dalında Yaratıcı Şehirler Ağına dahil ettiği Gaziantep mutfağının önemli lezzetleri arasında yer alan baklavadan ikram edeceklerini bildirdi.

 

 

 GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin
Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Şahin, ayrıca Ayasofya Cami’nin halılarını da temin etmek için gerekli girişimlerin yapıldığını dile getirdi. Fatma Şahin, "Tüm ümmet olarak bundan çok heyecanlıyız. Ülke olarak hepimiz çok heyecanlıyız. Ayasofya'daki ilk cumadan sonra güzelliği taçlandıralım, Antep baklavasını camiye gelen, cumayı kılan cemaate ikram etmek istiyoruz. Hem bu güzellik taçlansın hem de tatlı yiyelim tatlı konuşalım istiyoruz" dedi.

 

 

 

YORUMLAR 18
  • Yigido58 3 yıl önce Şikayet Et
    24 temmuzda herkesi ayasofyaya davet ediyorum.dunya alem görsün türkün gücünü.her türk asker doğar
    Cevapla
  • Rizeden 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce pilavlar dağıtılsın aç tatlı yenilmesin önce karınlar doysun virüs falan hikaye üzerine de çay içeriz miss gibi Rizede ki hemşerilerimden çay hamlesi bekliyorum en kaliteli çay ayasofyaya yakışır ah keşke gelebilsem
    Cevapla
  • Metehan Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    kesin ordayım baklava üstüne de buz gibi şerbet çok iyi gider sonuçta bayram havası hediye seccadeler üzerinde ilk cuma yazılmalı bir asır saklarım sandığımda torunumun torununa kalır böyle bir sevinç olamaz, seccade güzel olsun sentetik olmasın lütfen bu ülke yapar güveniyorum tekstilci bir işadamımıza, seccade tesbih takke çok iyi olur ya
    Cevapla
  • X-FİLES 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuyumcular dan da çeyrek gelirse güzel olur.
    Cevapla
  • biberci 3 yıl önce Şikayet Et
    en güzel yorum altın çok pahalı
    Cevapla
  • Ayasofya 3 yıl önce Şikayet Et
    Dadaslardan da Oltu tasi tesbih bekliyoruz
    Cevapla
  • Pasinler 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel fikir hakiki olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı