İl Sağlık Müdürlüğü'nden koronavirüs testi açıklaması!

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinin yapıldığı merkez laboratuvarda "PCR testleri" için kullanılan kitlerde yaşanan firma kaynaklı sorun nedeniyle ortaya çıkan gecikmenin giderildiğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden koronavirüs testi açıklaması!
İl Sağlık Müdürlüğü'nden koronavirüs testi açıklaması!
GİRİŞ 06.08.2020 22:54 GÜNCELLEME 07.08.2020 00:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 merkez laboratuvarında "PCR testleri" için kullanılan kitlerde firmadan kaynaklı çıkan sorunun aşıldığı ve çalışmalara yeniden başlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Kovid- 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır. Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarıyla firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiştir. Vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    benim test sonucum 6 gun sonra belli oldu.siirt devlet hastanesi
    Cevapla
  • Urfalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Şanlıurfa da sağlık çökmüş durumda. Sadece il sağlık müdürü ve halk sağlık başkan yardımcısı ozan hocanın fedakarca çalışması ile şuan biraz olsun sağlığı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Diğer şube müdürleri ve amirler vatandaşa kulağını tıkanmış, deve kuşu misali kafalarını kuma gömmüşler. İl sağlık müdürünü görünce çalışıyormuş gibi yapıyorlar fakat vatandaşı görünce öcü gibi kaçıyorlar vatandaştan. Vatandaşı güvenlik görevlisi ve danışma ile muhatap ediyorlar. Yuh olsun size şanlıurfa sağlık.
    Cevapla
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Batman’ın test okuma problemi ne zaman giderilecek merak ediyorum. Sürekli cihaz bozuk diyorlar. Testler Ankara’ya gidiyor 3 gün sonra sonuçlar çıkıyor. Zaten filyasyon ekibinden ESER YOK.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!