İstanbul'da yüzlerce polisle şafak operasyonu

İstanbul'da şafak vakti uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 6 ilçede gerçekleştirilen 200 polisin katıldığı operasyona özel harekat ekipleri ve polis helikopteri de destek verirken, operasyon kapsamında 35 adrese baskın yapıldı.

GİRİŞ 07.09.2020 07:20 GÜNCELLEME 07.09.2020 09:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul genelinde sabah saatlerinde Esenler merkezli Arnavutköy, Güngören, Bağcılar, Bayrampaşa ve Küçükçekmece ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

35 ADRESE BASKIN

 

 

6 ilçede daha önceden belirlenen 35 adrese baskın yapıldı.İstanbul'da sabah saatlerinde 6 ilçede uyuşturucu operasyonu düzenlendi.



200 POLİS KATILDI

200 polisin katıldığı operasyona özel harekat ekipleri ve polis helikopteri de destek verdi. Hassas burunlu narkotik köpekleri de baskın yapılan adreslerde aramalara katıldı.

 

 

Öte yandan Esenler'de gözaltına alınan bir kişinin evinde pompalı tüfek ve fişek ele geçirildi. Operasyona polis helikopterleri de destek verdi.

YORUMLAR 10
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    en iyi kurum emniyet calisiyor simdi yasalara uyan insan rahat eder garibanlar sahipsiz degil yeterki basin sikistiginda 155 ara varolasin suleyman soylu ve guvenlik gucleri
    Cevapla
  • Zülfikar ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    81 vilayettede aynı anda yapılsa keşke
    Cevapla
  • Zülfikar ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşluk verilmeden devam etmeli yakalananlar ön kapıdan girip arka kapıdan çıkmamalı esas ağa babalarının işi bitirilmelidir
    Cevapla
  • ayna 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep yapılıyor da baskın sonuç yok maalesef.
    Cevapla
  • düüt düüt 3 yıl önce Şikayet Et
    bu evleri operasyonun ardından yıksınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü