Erdoğan, 120 yaşında koronayı yenen Menica Encü ile telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta yeni tip koronavirüs hastalığını atlatan 120 yaşındaki Menica Encü ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 28.10.2020 20:13 GÜNCELLEME 28.10.2020 21:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Menica Encü'ye 'geçmiş olsun' dileklerini iletti, onun ve ailesinin Mevlid Kandilini tebrik etti. Menica Encü'nün aile bireylerinin de katıldığı görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Menica teyze geçmiş olsun. Mevlid gecen mübarek olsun. Rabbim sağlık, sıhhat, afiyetler versin. Bu gecenin hürmetine inşallah Rabbim şifalar versin" dedi. 

Menica Encü’nün sağlık durumu hakkında aile üyelerinden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim inşallah Menica teyzemizi bütün aileye bağışlasın. Rabbim dualarınızı kabul buyursun. Bütün aileye selamlar, sevgiler, saygılar. Menica teyzenin ellerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı. 

Menica Encü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Allah sizden razı olsun. Allah size uzun ömürler versin. Allah size güç kuvvet versin. Allah devletimize zeval vermesin" diyerek dua etti.

Menica Encü

YORUMLAR 19
  • Mnnn 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis seni Allah için çok seviyorum.Allah seni insi cinni şeytanlardan muhafaza etsin
    Cevapla
  • kale 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu dualarla senin sırtın yere gelmez evveli Allah Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah Amin
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan ayında kameralar karşısında içki içen bir cumhurbaşkanından; Menica teyzemizin duasını alan bir cumhurbaşkanına elhamdülillah.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah reise. Rabbim hayır duası almasını nasip etsin her zaman. Vakarını korusun hayırlı hizmetlerde yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    REİİİİS.... ALLAH CC senden razı olsun inşaAllah amiiiin RABBİM cc SENİ BAŞIMIZDAN eksik etmesin inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler