Enkazdan anne ölü, oğlu yaralı çıktı

İzmir’deki depremin ardından Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı'nda 75 yaşındaki bir kadının cansız bedenine ulaşılırken oğlu yaralı olarak kurtarıldı

Enkazdan anne ölü, oğlu yaralı çıktı
Enkazdan anne ölü, oğlu yaralı çıktı
GİRİŞ 30.10.2020 21:46 GÜNCELLEME 30.10.2020 21:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir’de meydana gelen depremin ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden 6 saat sonra Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı'nda 75 yaşındaki bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Aynı dairede kadının 27 yaşındaki oğlu ise yaralı olarak ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altında yakınlarını bekleyenlerin feryatları yürek dağlarken hala çok sayıda insanın olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 3
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye çapında bütün apartman ve evlerde bir odaya çelikden 5 kişinin sığıcağı içinde oksijen ve gıda su dolu olacak birde tuvalet ve böyle 5 güne dayanıcak bir şey icat etmeli bu pirizma olabilir piramit gibi yada yuvarlak yada kare hangisi daha dayanıklıysa ve sallantı olduğu anda herkes koşup içine girmeli.bride cipes gibi yer bildirimi yapıcak cihaz olmalı ..eyer bunu gerçekleştirebilirsek ..bilim adamalrımız bunu yapabilirse inanın binaalr yıkılsa da ölüm oranı çok düşük olacağına eminim bunu birisi cimere yada cumhurbaşkanımıza çıkıp söyleyebilir ve bunu deprem sigortası gibi zorunlu kılabilir..
    Cevapla
  • Elazigli 2323 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsın ınş Tüm izmir lilere rabbim yardim etsin ins ins ins
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin kardesimede acil sifalar versin insallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması