Geleceğe Nefes Ol kampanyası başvuru yapma! Geleceğe Nefes Ol katılım belgesi nasıl alınır?

Geleceğe Nefes ol kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye’nin her bölgesinde fidanları toprakla buluşturmayı amaçlayan kampanyaya başvuru yapmak sizin elinizde. Doğa sevgisini aşılamak çevre duyarlılığını artırmak için fidan dikebilir ve sahiplendirebilirsiniz. Geleceğe Nefes ol kampanyasına katılarak başvuru belgesi alabilir ve sevdikleriniz için fidan bağışı yapabilirsiniz.

Geleceğe Nefes Ol kampanyası başvuru yapma! Geleceğe Nefes Ol katılım belgesi nasıl alınır?
Geleceğe Nefes Ol kampanyası başvuru yapma! Geleceğe Nefes Ol katılım belgesi nasıl alınır?
GİRİŞ 11.11.2020 15:06 GÜNCELLEME 11.11.2020 15:07

Bizden sonraki nesillere güzel bir gelecek bırakmak için Tarım ve Orman Bakanlığı kolları sıvadı. Online olarak kullanıcıların katılım gösterdiği “ Geleceğe Nefes Ol” fidan kampanyasıyla  Türkiye’nin dört bir yanında fidanlar toprakla buluşuyor. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde başvuru yapan duyarlı vatandaşlar isterlerse fidan sahiplendirecek ve bağış yapabilecek. Peki Geleceğe Nefes ol başvurusu nasıl yapılır? Geleceğe Nefes ol kampanyası katılım belgesi nereden, nasıl alınır?  Son zamanlarda yaşanan orman yangınları ile birlikte Türkiye’nin yüzde 29,2’ sini kaplayan ormanlık alanlarında gözle görülür bir azalma yaşandı. Sizde Geleceğe Nefes ol Kampanyasına başvuru ve bağışta bulunarak yarınlar için fidan dikebilirsiniz…

 

 

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ve oldukça fazla kişinin katılım gösterdiği Geleceğe Nefes Ol Kampanyası başvuruları  gelecegenefes.com adresi üzerinden yapılıyor. Sizde bu adres üzerinden fidan sahiplendirebilir ve fidan bağışı yapabilirsiniz. Eğer bağış yaptığınız var olan fidanları birisi adına sahiplendirmek istiyorsanız “ Fidan Sahiplen” seçeneğini işaretleyerek e-posta adresi ve fidanın dikileceği yeri seçmeniz yeterli olacaktır.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

GELECEĞE NEFES OL KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Kampanyaya katılım belgesi almak için "gelecegenefes.com" adresine giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad soy ad ve mail adresinizi girerek katılım belgenize ulaşabilirsiniz.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI NEDİR?

Türkiye'de eş zamanlı olarak Geleceğe Nefes Ol 11 Kasım Çarşamba günü başlayacak. Geleceğe Nefes kampanyası katılımı ise ücretsiz gerçekleşiyor. “Geleceğe Nefes” seferberliğinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan organizasyonla istenilen bölgede bağış yaparak toprakla fidanı buluşturabilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!