Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunan mevkidaşına çok sert tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter'dan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'a verdiği yanıtta, "Sevgili Niko, işte yeni yıl için dostça bir tavsiye: Başkalarından yardım istemeyi ve Yunan halkının itibarını zedelemeyi bırak." ifadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunan mevkidaşına çok sert tepki!
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunan mevkidaşına çok sert tepki!
GİRİŞ 20.12.2020 23:42 GÜNCELLEME 20.12.2020 23:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias'ın Twitter'dan paylaştığı makalesine verdiği yanıtta, "Sevgili Niko, işte yeni yıl için dostça bir tavsiye: Başkalarından yardım istemeyi ve Yunan halkının itibarını zedelemeyi bırak. 2021 yılı, doğrudan, samimi ve ciddiyetle konuşarak farklılıklarımızı adil şekilde ele aldığımız bir yıl olsun." ifadelerini kullandı. 

 

 

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, paylaşımında, Avrupa ülkelerinin, Türkiye'ye yönelik silah ambargosu konusunu defalarca Avrupa Birliği (AB) gündemine taşıdıklarını savunarak, "ABD'nin NATO bütünlüğünü sabote ettiği gerekçesiyle Türkiye'ye yaptırım uyguladığını" iddia etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • German 50 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, güzel söz söylemişsin, sayın Bakanım
    Cevapla
  • ali aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanimiz çok dürüst düşünmüş,ama kazinayagi öyle degil!Alman ve fransiz bankalarinin yunanllara verdigi kredilerle,yunanlilar milyarlarca akla gelen bütün silah ,araç ve gereç satin aldllar ve kredileride
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu saldırılar olacak çünkü şunun şurasında 2023 ne kaldı Allah Azze ve celle izniyle yardımıyla ile inşallah onlar hiç bişey yapamadan bizler hedefimize ulaşacağız
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    başkanım o halkta itibar varmı?
    Cevapla
  • Malazgirt...71 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlayana bu söz yeter....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?