Polise 'Benim vergimle maaş alıyorsunuz' diyen kişiye, Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan tepki

Düzce'de, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 3 kişiye toplam 9 bin 450 TL cezai işlem uygulanırken, "Benim vergimle maaş alıyorsunuz" diyerek cezaya itiraz eden kişiye İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aytaç Tefek, "Kaç para vergi veriyorsun? Vereyim de kurtulayım senden. Al vergini de git. Sen kimin maaşını veriyorsun" diyerek tepki gösterdi.

GİRİŞ 28.12.2020 00:37 GÜNCELLEME 28.12.2020 00:37
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Düzce’de polis ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yaptı. Durdurulan araçtaki 3 kişinin izinlerinin olmadığının anlaşılması üzerine polis, tutanak tutmak istedi.

Bu sırada araçtakilerden biri, "Benim vergimle maaş alıyorsunuz. Her zaman vergi veriyorum. Vereyim vergi numarama bak. Ben eski memurum" diyerek polis memurlarının tutanak tutmasına itiraz etti.

'VEREYİM DE KURTULAYIM SENDEN'

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aytaç Tefek yaşananlar üzerine, "Kaç para vergi veriyorsun? Vereyim de kurtulayım senden. Al vergini de git. Sen kimin maaşını veriyorsun. Sen benim memuruma hakaret edemezsin" diyerek tepki gösterdi. Yaşanan tartışma sonrası 3 kişiye toplam 9 bin 450 lira cezai işlem uygulandı. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 64
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis yerden göğe kadar haklı. Polise böyle eller cepte sanki bütün insanlık bunun verdiği vergisiyle yaşıyormuş edasıyla efeleniyor. Üstelik memur olduğunu söylüyor adam olamadıktan sonra ne olursan ol. Polisimiz ayarı çok iyi vermiş.
    Cevapla
  • aliyaar 3 yıl önce Şikayet Et
    vergisiyle maaş alıyormuş, şuna i bak sadaka mı dağıtıyorsun,<
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu videodaki eleman da ben eski memurum diyor belli ki fetönün (Paralel İhanet Çetesi) kucağından almışlar bu haini de. Devlete ve devletin memuruna kin kusuyor.
    Cevapla
  • Avkt.81 3 yıl önce Şikayet Et
    Kollugun kendisini savcı Hakim yerine koyması kadar İTİCİ ÇİRKİN. Bisey olamaz Ne demek alın arkadaşı.? kimsin sen kim..?!!
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ne oldugunu haber yazmış kamu görevini toplum sağlıgını korumaya çalışan o asalağın ve senin gibilerin rahat yaşaması için gerektiginde canını kanını veren memur asıl sen kimsin çekin o pis ellerinizi memurumun üzerinden
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin bu yorumun kadar hiç bir yorum da bana İTİCİ- ÇİRKİN gelmedi. Devletin memurunu aşağılıyor görmüyor musun. Vereyim de kurtulayım senden ne demek. Sanki memura sadaka veriyor. Memur kendine verilen görevi yerine getiriyor. Pekala söyle bakalım sen kimsin!!! kimsin sen!!!!!!
    Cevapla
  • fuat 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun komiserim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması