Baba-oğul tartışması kanlı bitti

Osmaniye’de oğlu Zübeyir K. ile tartışan Zeki K., pompalı tüfekle oğlunu göğsünden vurarak ağır yaraladı.

Baba-oğul tartışması kanlı bitti
Baba-oğul tartışması kanlı bitti
GİRİŞ 24.01.2021 15:22 GÜNCELLEME 24.01.2021 16:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, ilçeye bağlı Yukarıçiyanlı köyünde meydana geldi. Zeki K. ile oğlu Zübeyir K. arasında öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Zeki K. pompalı tüfekle Zübeyir K.’yi göğsünden vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Zübeyir K., komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zübeyir K.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken Zeki K. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet silahlanmanin önüne gecmeli yoksa bu olaylar bitmicek
    Cevapla
  • Dertlı baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Usta bılıp bılmeden konusmayın senelerce yedırmıs ıcırmıssın bakmıssın bı saygı sevgı bekler baba bunu goremezse hayal kırıklıgı olur allah kımseyı yanıltmasın !
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne olduğunu biliyorsanız yorum yapın. bilmiyorsanız babaya neden kızıyorsunuz. Milletin içindeki sükuneti alıyorlar yerine kin nefret asilik, gıcıklık vb seyler serpiyorlar... kimsenin kimseye tahammülü kalmamıs.
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Kimseye Böyle bir imtihan ı vermesin insallah Ofke Gecinceye Kadar Sabır Edin Ne var Hadi Sonuç Nedir Ata Olarak bu oldumu oğlunun kusuru varsa senin gibi baba kendini sorgulasın yine kabahat senin terbiye nasil verdiysen oyle yetisti
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    eskiden babadan amcadan korkulurdu bir edep vardı bir saygı vardı ne yazık ki tek tek kaybediyoruz benliğimizi aile yapısı bozuldu kadınlar öldürülüyor baba oğluna oğullar babaya islamın o yüce adaletinde uzaklaştık sonumuzu ALLAH hayır etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız