AK Partili isimden canlı yayında önemli açıklamalar!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'Başkent Kulisi' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partili isimden canlı yayında önemli açıklamalar!
AK Partili isimden canlı yayında önemli açıklamalar!
GİRİŞ 07.02.2021 13:13 GÜNCELLEME 07.02.2021 13:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın açıklamaları şu şekilde;

Türkiye'de bizim gibi teşkilatlanmış kadın kolları yok. Üç hedefimiz var. Birincisi kadın seçmen sayısını artırmak üye potansiyelimizi artırmak. İkincisi kadın siyasetçilerin yetişmesini sağlamak, 54 kadın milletvekilimiz var AK Parti olarak. Bunların çoğu çekirdekten yetişenler. Üçüncüsü de kadın politikalarını oluşturmak bu konuda da farkındalık çalışmaları yapıyoruz.

Bizim çalışmalarımız içerisinde bulunmak isteyen herkese kapımız açık.

'MÜMKÜN OLDUĞU KADAR BUNLARI ELİYORUZ'

Biz listeleri sadece özgeçmişler üzerinden yapmıyoruz. Burada bir hafızamız var. Arşivlerimizde daha önce problem çıkarmış arkadaşlarımızın da listeleri mevcut. Tecrübe ile birlikte de mümkün olduğu kadar kendi çıkarları için gelenleri bunları eliyoruz. Sadece yönetim kadrolarımızda yer almayacak bu arkadaşlarımız. 

'GÜZEL BİR EKİP OLUŞTU'

Eski heyecanın çok üzerine çıkmış bir heyecan var. Kadrolarımızı kurarken yüzde 10'luk kitleyi gençlerimize verdik. Kadrolarda tecrübeli arkadaşlarla genç arkadaşlarımızı birleştirdik ve inanılmaz bir sinerji ortaya çıktı. Güzel bir ekip oluştu.

DİYARBAKIR'DAKİ EVLAT NÖBETİ

Bir baba bize "Bize çok ciddi paralar teklif ediyorlar buradan gidelim diye. Ama biz gitmeyeceğiz" dedi. 

Daha önce PKK yüzünden buralara yatırım yapılamıyordu. Bu çocukların işi, düzgün bir hayatı olduğu zaman kandırılma olasılıkları da olmuyor. Şuanda PKK'ya giden paraların hepsi artık orada yatırımlara yansıyor. Hepsi söylüyor "Bizi temsil eden asla HDP değildir bize hiç bir şekilde destek olmuyorlar." diye Zaten binayı da kilitlemişler. Herhangi bir çalışma yapmıyorlar orada.

BOĞAZİÇİ EYLEMLERİ

Rektörlük meselesinden ziyade aralarında öğrencilerin çok çok az olduğu bir grup. İlk günden itibaren de gençleri dinleyen bir rektör var. Aşırı sol grupların işin içinde olduğunu açık bir şekilde görüyoruz. Tutuklamalarda olduğu gibi. Burada hem CHP hem HDP binalarının önünde toplanmaya çağrılmaları düşündürüyor insanı. Sanki bizim böyle eski hafızamızda olan bir takım şeyleri ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Bilirsiniz terör örgütleri kaosu sever. 

KUTSALLARA ALÇAK SALDIRI

Kutsallara karşı bir saldırı oldu orada. Öğrencilerin büyük bir kısmı burada bölündü. Ve bu öğrenciler fişlendi. Öğretmenler "Görürsünüz, bizim elimize düşeceksiniz, bizden referans isteyeceksiniz" şeklinde çıkışlarda bulundular.

YENİ ANAYASA KONUSU

İlk günden itibaren parti programımızda vardı. En son 2016 yılında 15 Temmuz öncesinde 4 partinin de içinde olduğu 6 aylık bir süreci geçirmiştik. 15 Temmuz ile birlikte bu biraz rafa kalkmış oldu. Yani biz her dönemde bunu dile getiriyoruz. Hatırlarsanız 2007 bunu gündeme getirdiğimizde kapatma davası açılmıştı. 

ANKETLERDE SON DURUM

Cumhur İttifakı olarak anketlerde oy oranı yüzde 50'nin üzerinde. Sürekli toplumun nabzını tutmaya çalışıyoruz. Kendi anketlerimizle de kadınların bakış açılarını ölçmeye çalışıyoruz. 2018'deki tablo aynı şekilde duruyor. Zaman zaman da yükseliş gözlemliyoruz. 

YORUMLAR 10
  • Sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan sizde bir kadın ve annesizdir.. Aıle olmadab millet devlet olmaz.. Aıleler yıkılıyor dagılıyor parçalanıyor. Adaletsiz bir sekilde. Insanların adalete olan guveni yok oluyor... Ilk olarak ist sözleşmesi başlıgı altında uygulanan adaletsizliği ortadan kaldırın.
    Cevapla
  • Çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Dinledim çok yerinde konuştu bence gençleri hedef alan 1 kitle var onları yanlış yere çekip sapık AHLAKSIZ sarhoş uyuşturucu ya alıştırıp yoldan çıkmış 1 TÜRKİYE YAPMAK İSTİYORLAR BUNUDABOKULARA KOYDUKLARI. FETÖCÜ ÖGRETİM ÜYELERİ VE İÇERDEKİ Hainlerle siyasetçilerle hdp CHP yürütmek istiyorlar bence bak ABD NE Söyledi ama sayın soylu çooook güzel CEVAP VERDİ ALLAH IN İZNİYLE ŞÜKÜR ALLAH güç versin Devletim deki imanlı dürüst ahlaklı namuslu kişilere inşallah Amin
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    tehdit eden öğretmenlerin tehditlerini kanıtlayabiliyorsanız illaki bir yaptırımı olmalı bu kadar da dereboyluğu yoktur diye düşünüyorum üniversitelerde. Eğer yoksa devlette onları vergiyle vs. ile tehdit etsin kısasa kısas !
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuksuz boşanmış genç bayanlara süresiz nafaka bu haksızlığı nasıl ortadan kaldiracaksiniz yoksa süresiz nafaka sizin Bir calismanizmi
    Cevapla
  • Duyarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili bacımız. Lütfen şu İstanbul sözleşmesine bir el atın. Kadın istihdamı ile ilgili yanlış uygulamaları, artan boşanma nedenlerini, çalışan kadınlara yapılan desteklerin doğruluğunu araştırın. İnançları , değerleri ve aile yapısı gereği çocuklara anneliği ön planda tutan ev hanımlarının nasıl dışlandığını araştırın. İnşallah gün gelir yanlış uygulamaları görür ve düzeltirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı