Ağrı'da PKK sempatizanları, AK Partili vatandaşların araçlarını yaktı!

Ağrı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, AK Parti’li oldukları için vatandaşların araçlarının yakıldığını iddia ederek, o anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

GİRİŞ 20.03.2021 21:26 GÜNCELLEME 20.03.2021 21:35
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, Ağrı’nın merkeze bağlı Fatih Mahallesinde bulunan vatandaşlara ait araçların AK Parti’li oldukları için yakıldığını iddia ederek görüntü ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yıldız, Kürtler’in sözde savunucuları olduğunu iddia edenlerin Kürtler’e acı ve gözyaşından başka bir şey vermediğini söyleyerek şu notu düştü:

“Ağrı Fatih Mahallemizde AK davaya inanan kardeşimizin araçlarını yakan alçaklar. Siz Kürtlere acı ve gözyaşından başka bir şey vermediniz. Kürtlerin nezdinde taşeron, alçak bir terör örgütünden başka zerre-i miskal bir değeriniz yok. Alçak ihanet şebekeleri (sözüm ona Kürtlerin savunucuları) dün akşam sırf AK Parti’li oldukları için vatandaşlarımızın araçlarını yaktılar. Allah’ın izniyle bu kervan hemşerilerimizin desteği ile yürüyecek. Taşeron terör örgütünün tüm alçak ve hain çabaları boşa çıkacak”.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • AGRILI 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakanların hepsi paketlendi..
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş yumuşatmaya gelmez. Sempetizan dediğiniz bildiğiniz terör estiriyor orada. Allah topu'nun cezasını versin. Devletimizde boş durmasın gereğini yapsın, cezaevleri dolu, artık düşünsünler bi şeyler.
    Cevapla
  • muhlis 3 yıl önce Şikayet Et
    Katil korkak pkk hainlerini nefretle tel'in ediyorum
    Cevapla
  • muvahhid 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağrılı mağdur kardeşlerimizin yanındayım.Üzülmeyin belalarını bulurlar.Sizin zararlarınızda telafi edilecektir hiç şüphe yok.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar artık iyiden iyiye azdılar,köpek soyları ve kusmuk artıkları.Devletimden isteğim bunları yakalayıp önce ellerini tek tek (ki o eller ile kim bilir ne pisikler yapmışlardır),mengenede parçalayıp ondan sonra da o araçları acımadan yaktıkları gibi bir mağaranın içinde yaksınlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı