Son dakika: 26 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Mart koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 26 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 26 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 26.03.2021 20:55 GÜNCELLEME 26.03.2021 20:57
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 220 bin 985 Kovid-19 testi yapıldı, 29 bin 81 kişinin testi pozitif çıktı, 153 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta 1810 oldu, 20 bin 208 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 921 bin 37'ye yükseldi.
 

Cumhurbaşkanlığı'nda koronavirüs toplantısı! İşte alınan kararlar


Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 153 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 30 bin 772’e yükseldi.

Toplamda 37 milyon 433 bin 913 test yapıldı. Bugün yapılan 220 bin 985 testten, 29 bin 81 yeni vaka sayısı, bin 253 kişi de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 3 milyon 149 bin 94 olduğu, bugün iyileşen 20 bin 208 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 2 milyon 921 bin 37’a yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4,2, ağır hasta sayısının ise bin 810 olduğu açıklandı.


 

YORUMLAR 45
  • Muallim 3 yıl önce Şikayet Et
    Görev yaptığım okulda son bir haftada 7 sınıfta vaka çıktı,valilik okulu online eğitime aldı. Okullar kapanmasın tabiki ama durum da bu.Okul servisleri çalışmadığı için öğrenciler toplu ulaşım kullanıyor ve sabah saatlerinde otobüsler tıklım tıklım.Akıl vermek elbette kolay,Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Belcikadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Okul da okul sanki buyukker kurallara cok mu uyor
    Cevapla
  • Mete 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu okullar kapansın diyen öğretmenlerin kimlikleri bulunsun acil meslekten ihrac edilsin. Lokantalar kapansın sokağa çıkma yasağı gelsin diyen memurların da kimlikleri bulynup memurluğuna son verilsin bu ülke rahatlar. Çünkü bunlar bu ülkenin asalaklarıdır.
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Emredersiniz...
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Tiz vurun kellelerini diyorsun yani... İnsanlar ülkesini ve geleceğini ilgilendiren konularda fikirlerini de mi yazmasınlar. Okullar kapansa dahi öğretmenler bir şekilde işlerini yapıyorlar. Can güvenliği anayasa ile teminat altına alınmış bir konudur. Sen nasıl asıp kesiyorsan herkes ülke problemleri hakkında yorum da yapacak, görüş te bildirecek. Buna bile tahammülün yok. Bu memleketin başına ne geliyorsa senin gibi asalakların yüzünden geliyor. Merak etme devletin tüm memurları ülkesini de seviyor işini de yapıyor.
    Cevapla
  • Sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan,hadi oradan.
    Cevapla
  • Ozmert 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak kimisi korono yok diyor kimisi grip diyor ,keşke ama keşke yoğun bakımlarda 1 saat canli izleselerdi genç insanların 1 yudum nefes alabilmek için ne kadar zorlandığını , tuvalate gidemeyecek kadar suyunu icemeyecek kadar bitkin halsiz olduğunu ,bunları keşke 1 saat ieyebilme imkanları olsa ,bu arad yoğun bakimdakilerin hepsi yaslida değil 30 yaşında var 40 yaşında var ,hatta önceki gün gencecik 40 yaşında biri vefat etti ,küçümsemeyin bu hastalığı
    Cevapla
  • Yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardes korona degil grip bile ciddi bir hastalik.Hafife alanin aklina sasarım.Hafife alan gripte bile yogun bakimlik olur da ne yapalım evde oturup karalarmı baglayalim..Bankada yuku para birde yazligimız olsaydi hic disari çikmazdik.Ama yok.Faturalar kiralar ihtiyaçlar var.kapişşs.
    Cevapla
  • almuslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece 2 hafta baştan kapasaydık ilk vakalar ortaya çıktığında acaba böyle olurmuydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi