İmamoğlu'ndan Kabaktepe'ye ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti.

İmamoğlu'ndan Kabaktepe'ye ziyaret
İmamoğlu'ndan Kabaktepe'ye ziyaret
GİRİŞ 29.03.2021 17:43 GÜNCELLEME 29.03.2021 17:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İmamoğlu, göreve kısa süre önce başlayan Kabaktepe'yi Sütlüce'deki AK Parti İl binasında ziyaret etti.

İmamoğlu, Kabaktepe'ye "Tarihte İstanbul Haritaları" adlı harita koleksiyonunu hediye etti.



Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İmamoğlu,  "AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret edip kendisine yeni görevinde başarılar diledim. İstanbul'un hayrına olacak tüm konularda herkesle diyalog içinde olmaktan memnuniyet duyarız" dedi.

YORUMLAR 18
  • sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    ekrem tekfurunu görünce bana birşeyler oluyor bakamiycam yaa
    Cevapla
  • HEMDEM 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamda zerre kadar ahlak yok, ecdada saygı yok. Bu millete karşı iğne ucu kadar muhabbet, sevgi, vefa yok. Ama adam en basİT ve en hafif meşrep tavırla ADAM ROLÜ yapıyor.
    Cevapla
  • Tan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sondan önceki şovları millet geç de olsa farketti. "Oy Süleyman Süleyman bu ayaklar ne ayak, yorgana sığdı diyelim. Mezara nasıl sığacak?"
    Cevapla
  • ebabil ,yayinla !!! 3 yıl önce Şikayet Et
    birde şu israfa bakin ,kral odası gibi , tv sehbası duvardan duvara , fakirin iki kurus kazandigindan alinan vergi ile işte yapilanlar ortada !!! denecek söz bulamiyorum , YÜCE ALLAH a havale ediyorum , kamu malini kendi zevklerine harciyorlar , daha bu ne ki ,vayki vayyyyy.... ,elbet gelecek o büyük hesap günü
    Cevapla
  • Giresun 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan sehpa, koltuk var neresi şatafat.
    Cevapla
  • Habip Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki muhalif olduğundan böyle konuşuyorsun. Eminim ki CHP nin binalarındaki şatafat seni hiç rahatsız etmiyordur. Biraz hesap yaparsan CHP nin herhangi bir belde teşkilatına giren 1 kasa içki bile o bahsettiğin sehpadan daha pahalı olduğunu anlarsın.
    Cevapla
  • Trtr 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşma ebabil sen önce teröristlerle ittifak yapanlara hesap sor detaylarda kaybolmuşsun
    Cevapla
  • Uğur 3 yıl önce Şikayet Et
    Partiler kanununu bildiğini umduğum arkadaşım. AK partiye hazineden ödenen paralar duvarda tv ünitesi oluyor rahatsız oluyorsun, ya HDP ye ödenen paralar PKK nın keleşlerine mermi olup askerimin bedenine saplanırken hiç rahatsız oluyormusun bu kurşunlar ödediğim vergiler diye!!! Hadi HDP o yolun yolcusu da, bunu bilmiyor mu CHP, İP, SAADET de hâlâ onları destekliyorlar ve de sizin gibiler de hâlâ mehmetçiğimize kurşun sıkanların safında sıkıp duruyorsunuz Hakk yolunun yolcularına!!!
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz takiyecilere inanmıyoruz halka hakaret eden bu ülkenin değerlerini , toplumun kültürünü inancını aşşağılayan oy için yapmadığı kıvraklık bırakmayanlar demirtaşın çizgisini beğenenlerin bu ülkeye verebileceği hiçbir şey yoktur.Boşuna dansözlük yapmayın zaten herkesin safı belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
120 yıldır alem yapan ailenin son ustası: Rıza Akbalış...