İçişleri Bakanlığı duyurdu: Operasyon başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan'da 2 bin 65 personelin katılımıyla "Eren-15 Ağrı Dağı-Çemçe Madur Operasyonu" başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Operasyon başlatıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Operasyon başlatıldı
GİRİŞ 06.05.2021 10:16 GÜNCELLEME 06.05.2021 10:47
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Ağrı-Iğdır-Kars-Ardahan İllerinde “EREN-15 AĞRI DAĞI-ÇEMÇE MADUR” Operasyonu başlatılıdı.
 
Operasyonda Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (2.065) personel [(135) operasyonel tim] görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI  ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor. 
 

 

YORUMLAR 36
  • celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne şanslı ailesiniz Bülbül ailesi, şehit evladınız var ve Türkiyenin en önemli operasyonlarına ismi veriliyor. Allah makamını Ali eylesin.
    Cevapla
  • qwerty 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimciniz olsun kartallar
    Cevapla
  • Yusuf Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah aslanlarımızın yardımcısı olsun
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkasını amerkaya avrupaya dayayipda pkk devleti kuracaklarını sanan katiller. Hepinizin sonu hüsran oldu. Allaha şükür ki sizin yok olusunuzu görüyor ve şehit ettiğiniz masum insanların kanının yerde kalmadinigini sizin A babalarımızın yüzüne haykırıyoruz.
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Cihad Milletiyiz. Mukaddes emanetler boşuna İstanbul'da değil. Biz Mekke Medine Kudüs'ün koruyucusuyuz. Bu yüzden düşmanımız çok. Bize düşen aralıksız cihad halinde olmamız. Bu millet cihadı terk edince tehlikeye düştü. Bin yıldır Türkler Kürtler güçlü ikili Müslüman akrabalar zalimlerin korkulu rüyası olmaya devam. Ne mutlu Müslümanım diyene. Chp 'nin yurttaşlık oyunu çöktü elhamdülillah. İnsan Allah cc için yaşar. Önce İslam, vatan. Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • Yusuf.ir 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce vatan sayın yorumcu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak