Bakan Yanık'tan aşılama paylaşımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Fahrettin Koca'nın tam bağımlı orta düzey ve ağır engellilerin aşılanması paylaşımına ilişkin, "Büyük ailemizin ayrılmaz parçası engellilerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum." dedi.

Bakan Yanık'tan aşılama paylaşımı
Bakan Yanık'tan aşılama paylaşımı
GİRİŞ 27.05.2021 13:28 GÜNCELLEME 27.05.2021 13:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Kuruluşlarımızdaki engellilerimizin aşılanması tamamlanmıştı. Şimdi Sağlık Bakanımızın da açıklaması ile duyurduğu gibi tam bağımlı orta düzey ve ağır engellilerimizin de aşılanması başlıyor." açıklamasında bulundu.

Bakan Koca'dan engelli vatandaşlar için aşı müjdesiBakan Koca'dan engelli vatandaşlar için aşı müjdesi

Bakan Yanık, Fahrettin Koca'nın "Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin." açıklamasına ilişkin, "Tam bağımlı orta düzey ve ağır engellilerimizin Covid-19’a karşı aşılanması başlıyor. Büyük ailemizin ayrılmaz parçası engellilerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Salgınla mücadelede birlikte güçlüyüz." paylaşımında bulundu.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    bir insan olarak türk olarak bakan ve reise sesleniyorum lütfen bir sağlıkçı olarak sesleniyorum bu konuşmamı kayda alın istanbulu konuşa cam istanbulda 60 bine yakın randevu alınmış ama aşıya 9..veya 10 bin gelmiş bu rezillik vurdum duymazlık rica ediyorum REİS LÜTFEN OY KAYBINDAN KAÇMAYALIM NE OLURSA OLSUN RANDEVU ALAN KİŞİLER RANDEVUYA GELMEZSE O KİŞİLERİN İSİMLERİNİ BÜTÜN HASTANELERE VERİN İSİM VE TC LERİNİ KOVİTE YAKALANANLAR HASTANEYE GELİRSE ÜCRETLİ EN AZ 5 BİN TL BAKIMI YETER ARTIK YA AYIPTIR SEN RANDEVU AL GİTME ÇOCUK OYUNCAĞIMI SİZ BAŞKALARINI DA TEHLİKEYE ATIYOR VE CİNAYET İŞLİYORSUNUZ LÜTFEN DEVLET YETKİLİLERİ REİSSS
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmayan kamuya giremesin
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam ne güzel ise gitmeyiz yatarız bizde birazda siz bize bakarsiniz
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav aşı yok ki kimi nasıl aşıladınız.
    Cevapla
  • Sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bozkurt sen de sabah başka akşam başka yorum yapanlardansın. Sanki olsa aşı olacan. Yok yok aslında aşı olmaya can atıyorsunuz da burada bozgunculuk yapmak için aşı karşıtlığı yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bı yalan daha uydurma bozkurt yok diyor kimse aşıya gitmiyor fesatlik yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor