İstanbul'da metro seferi durdu, yoğunluk oluştu

M9 Ataköy-Olimpiyat metro hattı entegrasyon çalışmaları nedeniyle saat 15.00'ten 29 Mayıs Cumartesi saat 14.00'e kadar M3 Kirazlı-Başakşehir-Metrokent hattında seferler durduruldu.

İstanbul'da metro seferi durdu, yoğunluk oluştu
İstanbul'da metro seferi durdu, yoğunluk oluştu
GİRİŞ 28.05.2021 20:24 GÜNCELLEME 28.05.2021 22:23
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

M9 Ataköy-Olimpiyat metro hattı entegrasyon çalışmaları nedeniyle saat 15.00'ten 29 Mayıs Cumartesi saat 14.00'e kadar M3 Kirazlı-Başakşehir-Metrokent hattında seferler durduruldu. Hat güzergahında İETT otobüsleriyle yolcular taşınırken bazı duraklarda yoğunluk oluştu.

Metro İstanbul'dan yapılan duyuru ile M9 Ataköy-Olimpiyat metro hattı entegrasyon çalışmaları nedeniyle bugün saat 15.00'ten 29 Mayıs Cumartesi saat 14.00'e kadar M3 Kirazlı-Başakşehir-Metrokent hattında sefer yapılamayacağı açıklandı. Duyuruda hat güzergahında İETT otobüsleriyle ücretsiz hizmet verileceği belirtildi. Hat güzergahında bulunan duraklarda ise yoğunluk oluştu. O noktalardan biri de Kirazlı metro durağı oldu. Kirazlı'da bekleyenler otobüslere bindi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 26
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz lik başka bişey değil bilerek yapılıyor sanki zulüm çektik 2,3 saat yolculuk çektik haram olsun basılan akbil paraları.
    Cevapla
  • samimi 2 yıl önce Şikayet Et
    yunanoglunun isi gucu konser verip genlere Algi yapma pesinde.Istanbullu onun umrunda degil.Hatirlatirim , yunan gazeteleri bizim adam konstantinopolu kazandi diye Manset atmisti.Nedenini soran olmadi.Ayrica anadiligibi Rumca konusuyor.Eli arkasinda Fatihin turbesini tekmeleyene , basimiza bela ettiniz....!! Simdide 2 senede istanbulun tarihinde BORC batagina batirdi.
    Cevapla
  • tınnn 2 yıl önce Şikayet Et
    oy verenler beter olsanız kimin umrunda tınnnn
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika kim oy verdiyse beter olsunlar
    Cevapla
  • Ademm 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek hafta sonu iş bitimi herkesin son güne iş bırakmasını fırsat bilip cuma haftanın son günü bakım onarım çalışması yapmak koca İstanbul geçen senden beri kac gunlerce sokağa çıkma yasağı varken yol asfalt metro köprü üst alt geçit vs vs gibi işleri yapmayıp böyle ginlerde yapıp insanları rezil perişan etmenin ne anlamı var CHP Belediyesi istemiyoruz ...
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy verirlerse böyle olur.zülüm devam eder..
    Cevapla
  • aliörgen 2 yıl önce Şikayet Et
    sen isteme ben istanbullu değilim ama ben istiyorum tıpkı kurulu düzenli dönemeyen gurbetçilerin reisi istemesi gibi ahahahah kozandan selam o1 merkezzzzz
    Cevapla
  • Anti komünist 2 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle