AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi akademik takvimi!

AÖF bahar dönemi final sınavları sona erdi. Online olarak düzenlenen sınavlara katılan Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri sonuçlar için Anadolu Üniversitesinden yapılacak açıklamaya kilitlendi. Sonuçlar anadolu.edu.tr adresinden öğrenci veya e-Devlet ile sorgulanabilecek. Yaz okulu sınavları 8 Ağustos’ta yapılacak. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi akademik takvimi!
AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi akademik takvimi!
GİRİŞ 09.06.2021 08:52 GÜNCELLEME 09.06.2021 08:52

Üniversite diplomasına hak kazanmak isteyen İktisat ve İşletme AÖF öğrencileri için bahar dönemi bugün bitiyor. 2 ve 6. yarıyıl derslerinin sınavları geçtiğimiz hafta tamamlanırken öğrenciler 4 ve 8. yarıyıl derslerinin sınavlarını bugün bitirecek. Sınavların sona ermesiyle gözler Anadolu Üniversitesinden yapılacak açıklamaya kilitlendi. AÖF bahar dönemi vize sınavları dönem sonu not ortalamasına yüzde 25 etki ederken final sınavları yüzde 75 belirleyici olacak. Sınavlarını tamamlayan öğrenciler AÖF sonuçları için geri sayıma başladı. 2021 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte sonuçların açıklanacağı tarih...

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi 2 ve 6 yarıyıl sınavları 29,30,31 Mayıs tarihinde tamamlandı. 4 ve 8. yarıyıl sınavları 5,6,7 Haziran tarihlerinde yapıldı. Bugün itibariyle 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi sınavları sona erecek. Geride bıraktığımız online vize  sonuçları sınavın sona ermesinin ardından 1 hafta sonrası açıklanmıştı. Sonuçların benzer şekilde 14 Haziran tarihinde Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanması bekleniyor.

Yaz Okulu Sınavları 8 Ağustos'ta Yapılacak!

Anadolu Üniversitesi, vize ve bahar dönemi sınavlarında derslerini veremeyen öğrenciler için yaz okulu sınav takvimini yayınladı. Yaz okulu sınavlarının henüz online mı yüz yüze mi yapılacağı net olarak duyurulmadı. Açıköğretim Fakültesinin resmi internet sitesinde yayınlanan takvime göre yaz okulu sınavları 8 Ağustos tarihinde düzenlenecek.

2021 AÖF Ders Geçme Notu Kaç Oldu?

Anadolu Üniversitesi 2020 yılının Mayıs ayında yaptığı değişiklikle ders geçme notunu 30'dan 35'e yükseltti. Online sınavlar için ara sınavların etkisi yüzde 25, final sınavının etkisi 75 olarak belirlendi. Ders ortalaması 35'in altında olan öğrenciler FF harf notuyla dersten kalmış olacak. CD, DC, DD ve FF harf notuna sahip olan öğrenciler 2.00 ortalamasını tutturdukları takdirde koşullu olarak dersi geçebiliyor. İşte Anadolu Üniversitesi harf sistemi;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar