İzmir'de 27 yaşındaki kadını motosiklet üzerinde öldürdüler

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk annesi 27 yaşındaki Hatun Özsoy, 35 AYG 324 plakalı motosikletiyle Tuzla Caddesi'nde seyir halindeyken, araç içerisinde bulunan bir kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İzmir'de 27 yaşındaki kadını motosiklet üzerinde öldürdüler
İzmir'de 27 yaşındaki kadını motosiklet üzerinde öldürdüler
GİRİŞ 15.07.2021 18:20 GÜNCELLEME 15.07.2021 18:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cinayet şüphelisi, Karabağlar ilçesinde bir benzin istasyonunda kendisini polise ihbar ederken, öldürülen kadının sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre motosikletiyle seyir halinde olan Hatun Özsoy'a (27), kamyonet içerisinde bulunan Y.K. tarafından silahla ateş açıldı. Yola savrulan Özsoy, kanlar içerisinde yere yığılırken, silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Hatun Özsoy'un cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

 KENDİSİNİ POLİSE İHBAR ETTİ
Olayın ardından kayıplara karışan cinayet şüphelisi Y.K., kamyonetiyle geldiği Çeşme-İzmir çevreyolunda bulunan bir benzin istasyonunda cinayeti telefonla polise ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, cinayet şüphelisi Y.K.'yi gözaltına aldı.


SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI KAHRETTİ
Öte yandan Y.K. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Hatun Özsoy'un sosyal medya hesabından, yaklaşık iki ay önce yaptığı "Hayatım boyunca sevdiğim insanları kaybetmekten korkmuşum. Bazen kendime soruyorum. Beni kaybetmekten korkan var mı?" yazılı paylaşımı yürek burktu. Talihsiz kadının üç ay önce de "Belki bir gün yaşlanacağım, ama asla büyümeyeceğim" yazılı paylaşımı da dikkat çekti.

Gözaltına alınan şüphelinin Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • usta 2 yıl önce Şikayet Et
    KISASA KISAS Yoksa yürekler hep buruk kalacak.
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    çare İdam belki tam olarak durduramasada %50 fazla keser sonuçta yakalandığı anda boynuna ilmeğin geçeceğini bilen her potansiyel katil bunu 2 sefer düşünür
    Cevapla
  • Mrrrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmediği sürece bu haberleri daha çok duyarız.
    Cevapla
  • Ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu soru her anlamda burası gerçekten Türkiye mi Hani Müslüman olan Türkiye inanılmaz durumdayız
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayarsız fotoğraftaki insan islamı yaşıyor gibi görünüyor mu ? sence kadın yaşadığı gibi öldü onu öldürende onun gibidir. Müslümanları bu işe karıştırma neler olduğunu veya ne olduğunu bilmiyoruz.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    ne müsümanı be ne müslümanı insan bile olmayan yaratık bunlar.idamı bu tür açık olduğu net olan durumlarda anında uygulayacaksın yoksa herkes nam şöhret için kadın öldürmeye başladı kafalarında 3-4 yatar çıkarım düşüncesi var. bu olduğu sürece daha çok bu tür cinayetler izleriz biz.
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke 100 yıldır batı medeniyetinin müstemlekesi olarak, onların örf, adet, inanç ve tarihlerinden ortaya çıkan ROMAN hukuk sistemi ile yönetilmektedir. Müslümanlar İSLAM hukuku ile yönetilmedikleri sürece rezil rüsva olmaya mahkumdurlar.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kimin gerçek müslüman olduğunu Allah bilir.
    Cevapla
  • ulucak 2 yıl önce Şikayet Et
    kimliklerden din hanesini hangi aklı evvel niye kaldırdı ? tekrar gelebilir mi ? idam bazı suçlar için gelebilir mi ?bu işe A.B ne der diye mi bakacağız? yoksa bazı suçları önlemede etkisi yüksek oran da var mı diye mi bakacağız ?
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Nüfus kağıdında müslüman yazması bir şey ifade etmiyor artık oradada yazmıyor islami emirlere göre yaşıyormuyuz?
    Cevapla
  • Silahsız adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık yeter bu ne iştir yahu? Güvenlik kuvvetleri dışında (ruhsat sahibi avcının oda ava çıkarken) silah taşımak hele de pompalı tüfek ne geziyor sivil vatandaşın yanında şapka kemer çanta gibi aksesuar mı bu...düğün dernek, yoldan geçerken öldürülen herkesten ilgili bakanlıklar ve yöneticiler babamda olsa sorumludur. Dur deyin artık dur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü