Mahkemeden son dakika ‘Tosuncuk’ kararı!

Son dakika haberi... Yıllarca süren firarının ardından teslim olup tutuklanan Çiftlik Bank’ın CEO’su tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın tutukluluk durumu hakkında mahkeme kararını verdi.

GİRİŞ 10.08.2021 15:45 GÜNCELLEME 10.08.2021 16:50
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla yurt dışına kaçtıktan sonra geçtiğimiz ay teslim oldu.

Mehmet Aydın'ın diğer illerdeki tüm dosyalara yetkisizlik kararı verilerek İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda birleştirildiği 102 mağdurlu Çiftlik Bank dolandırıcılığı dosyasında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından tutuklandı.

Mahkemeden son dakika ‘Tosuncuk’ kararı!

'TUTUKLULUK HALİ DEVAM' KARARI

Hakkında 3 ayrı suçtan tutuklama kararı verilen Mehmet Aydın'ın Çiftlik Bank dolandırıcılığına yönelik soruşturma dosyası devam ediyor. Dosyada mağduriyetlere ilişkin bilirkişi raporu beklenirken savcılık Aydın'ın aylık tutukluluk incelemesi için dosyayı nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderdi.

Hakimlik, Aydın'ın tutukluluk halinin kaldırılması için bir gerekçe olmadığı, hakkındaki iddialara yönelik araştırmaların hala devam ettiğini belirterek tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 Mehmet Aydın'ın avukatları konuştu: Boşandığını bizden öğrendi Mehmet Aydın'ın avukatları konuştu: Boşandığını bizden öğrendi

Sas Holding önünde eylem yapan 100 kişi: Tosuncuk gibi kaçmadan yakalayın!Sas Holding önünde eylem yapan 100 kişi: Tosuncuk gibi kaçmadan yakalayın!

Tosuncuk ile ilgili yeni detaylar! Son bir ayını sokakta geçirdiTosuncuk ile ilgili yeni detaylar! Son bir ayını sokakta geçirdi

Ve 'Tosuncuk' konuştu! Mahkemede dikkat çeken diyaloglarVe 'Tosuncuk' konuştu! Mahkemede dikkat çeken diyaloglar

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 49
  • HAKAN CEM KALYONCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme tosunun tutukluluk halinin devamina karar vermis ya verse nolur vermese nolur su anki tc kanununda yapilan yeni ceza yasasi duzenlenmesinden dolayi uc yil yatip cikacak kimse kusurabakmasin kanun su an boyle yapilacak bi sey yok akabinde ise yattigi sure goz onunde bulundurulup iki yil sonra serbest cunku gecmisinde sabika yok hain degil olay bu arkadaslar
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakılsaydı şaşırmayacaktık. Maalesef önceden verilen bazı kararlar böyle düşünmemize sebep veriyor artık.
    Cevapla
  • Yavuzakin 2 yıl önce Şikayet Et
    Tosunum benim
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    tosunun ahıra kapatmak lazın.
    Cevapla
  • HAKAN CEM KALYONCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendini kapat bence tosun senin gibi ahmaklari sey ettigi icinmi kuduruyon daha cok kudur cooook
    Cevapla
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile söylüyorum karde$im Türkiye gibi bir ülke daha YOK..Ama bunu hic kimseye anlatamazsiniz tabiki bunu duymu$lardir ama ya$amak ba$ka.Bakin avrupaya kacmi$ olan ve gebermi$ pkk lilar bile ölürsem beni köyüme gömün diyor tabiki cenazeleri bile Türkiyeye sokulmuyor..Tosun parasi oldugu halde Türkiyeyi secti.! Tosuna para yatiranlar tosundan cok fazla ceza almalilar o kaa..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!