Kartal'da korkunç olay! Anne ve kızı ölü olarak bulundu

İstanbul Kartal'da anne ve kızı evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Gözaltına alınan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan annesi ile kız kardeşini öldürdüğünü itiraf etti.

GİRİŞ 25.08.2021 06:29 GÜNCELLEME 25.08.2021 08:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Annesi ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürüp evden ayrılan güvenlik görevlisinin iki gün sonra tekrar olay yerine gelip, suç aleti bıçağı öldürdüğü kız kardeşinin eline tutuşturarak, cinayeti onun üzerine atmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Kartal Atalar Mahallesi Keskin Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın üçüncü katında meydana geldi. Özel güvenlik görevlisi olan Ahmet Özcan, iddiaya göre iki gün önce anne Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdü.

SUÇU, ÖLDÜRDÜĞÜ KIZ KARDEŞİNE ATMAK İSTEDİ

Bina sakinleri ise daireden gelen kötü kokuları fark etti. Daha sonra evden ayrılan Ahmet Özcan iki gün sonra olay yerine geri döndü. Özcan, cinayette kullandığı bıçağı ölen kız kardeşinin eline tutuşturarak, polisi arayıp kız kardeşinin önce annesini öldürdüğünün sonra intihar ettiğini söyledi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tutarsız konuşmalarından şüphelendiği Özcan'ı ifadesi alınmak üzere Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. DHA'nın haberine göre; yapılan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti.

Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından anne ve kızının cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ekipler Ahmet Özcan'ın otomobilinde uzun süre arama yaptı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

YORUMLAR 9
  • dede korkut 2 yıl önce Şikayet Et
    denize döktüğümüz yunanın sahillerimize düşürdüğü alfabelerini, kıyafetlerini, şapkalarını, yasalarını, yaşam tarzlarını, inanç yapılarını, ölçü birimlerini.... aldık. üstelik bunların bizi geliştirecek ve ilerletecek devrimler olduklarını söyledik...bir asır geçti, geldiğimiz nokta işte bu! lafı bir türkü ile bağlayayım; hadi gel köyümüze geri dönelim
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedekorkut ne de zoruna gitmiş dedelerini denize dökmüş
    Cevapla
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Annesi zorlukla karnında taşıdı ve doğurdu. Sonra bir çöplüğe atmadı da, sütünü içirdi yedirdi, altına yaptığını temizledi, O da büyüdü, Öf dahi demesine müsade edilmeyen Annesini bıçaklayıp öldürdü. Hesap günü çok çetin olacak. İnsanlık ne kadar hızlı bozulup çürüyor. Nasıl bu hale geliyor? Allah korusun.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin imanını kurtarmadan bu ülkeye huzur yok huzur yok huzur yok anaokulundan başlayarak put sevdası bu milleti kurtarmaz kurtarmaz iman dersleri olmadan marifetullah muhabbetullah dersleri olmadan gençler zibidi-prsikopat-sapık-telefon bağımlısı-uyuşturucu müftalası olmaktan kurtulamaz kurtulamaz kurtulamaz
    Cevapla
  • Salurlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir vicdansızlık ya! Bazı anne babalar, kendi katillerini doğurur ve büyütürler. Sebebini bilmiyoruz, ancak daha dünyadayken cehennem hayatını yaşamaya başlayacak dinsiz!
    Cevapla
  • a.... d 2 yıl önce Şikayet Et
    Şok oldum 30 yıllık komşumuz..dışarıya çok kapalı bir aileydi. Niye yaptı ne oldu aralarında ne geçti kimbilir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li başkanlardan Özgür Özel'e rest! Şimdi ne yapacak?
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın