Tartıştığı taksicinin arkasından ateş etti

Bağcılar'da, bir kişi tartıştığı taksi şoförünün arkasından caddenin ortasında ateş etti. Kimsenin yaralanmadığı olay anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 02.09.2021 17:35 GÜNCELLEME 02.09.2021 17:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 15.40 sıralarında Bağlar Mahallesi'nde cadde üzerinde yaşandı. İddiaya göre, 2 kişi yolcu olarak bindikleri takside şoför ile tartıştı. Tartışmanın ardından araçtan inen 2 kişiden biri, belinden çıkardığı tabancayla aracı ile yoluna devam eden taksici doğru ateş etti. Taksici şans eseri yaralanmadan olay yerinden ayrılırken, silahlı saldırgan tabancasını tekrar doğrulttu ancak bu sefer ateş etmedi. Cadde ortasında korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Netice??????
    Cevapla
  • uygurlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bu silahsızlanma ne zaman olacak? türkiyenin nufusu 12 mılyona düşüncemi? İngilterede poliste bile silah yokken bizde herkeste var. Kafası bozulan mermiyi sallıyor. Sanki tavuk öldürüyor. ilk olarak ateşli silah ve pompalı taşıyan, saklıyan kim olursa en az 10 yıl hapis, bu silahı kullanıp ateş edene 15 yıl, yaralama olursa müebbet, ölüm olursa İDAM olmalı.
    Cevapla
  • vatandaşın biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki sonra? Bilmiyoruz. Ama ne olabilir ki?
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Taksiciyi araştırın,sıkıntının büyüğü onlar. Taksicilerin kesinlikle psikiyatrik tedavi gördükten insan içine çıkabilir raporu aldıktan sonra bu işi yapabilmesine onay verilmeli.
    Cevapla
  • Haco 2 yıl önce Şikayet Et
    Onca kalabalığın ortasında yapılacak işmi bu haydi birisine gelse kurşun ne olacak o zaman herkes silahlansın her tartıştığı da sıksın her gecen gün biraz daha yaşanılamaz oluyor şansa yaşıyoruz etraf katil eşkıya dolu yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular