Sağlık Bakanı Koca: İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla!

Son dakika haberi: Üniversite kayıtları başladı. Birçok öğrencinin koronavirüs riskinin daha az olduğu illeri tercih ettiğini vurgulayan Sağlık Bakanı Koca, "İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla" uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Koca: İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla!
Sağlık Bakanı Koca: İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla!
GİRİŞ 04.09.2021 17:50 GÜNCELLEME 04.09.2021 17:51
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Üniversite kayıtları bugün başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, birçok öğrencinin koronavirüs riski az olan illeri tercih ettiğini kaydederek, "İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla! Aşı ve tedbirle hayatı herkes için kolaylaştıralım" açıklamasını yaptı. Sosyal medyadan açıklama yapan Koca, şu ifadeleri kullandı: 

Üniversite kayıtları bugün başladı. Birçok gencimiz, okumayı arzu ettikleri şehir yerine, Covid-19 riskinin daha az olduğu yerlerde okumaya hazırlanıyor. Kronik hastalıkları var. İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla! Aşı ve tedbirle hayatı herkes için kolaylaştıralım.

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN VELİLERE UYARI

Sağlık Bakanlığı, okulların açılması öncesinde uyarılarda bulundu. Bakanlığın sosyal medya hesabından hatırlatma yapıldı.

YORUMLAR 29
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşının sorumluluğunu üretici almıyor, devlet almıyor, vatandaşa zorla aşı vuruyorlar, aşı olurken de sorumluluk bende diye imza atıyorum. Allah'ım yardım et bizlere...
    Cevapla
  • Emekli Memur 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim Yetkililer Tv çıkıp bu aşıların zararsız oldugunu niye anlatmazlar Hergün anlatsalar bu Millet de ikna olur ..Ben 3 aşı oldum iki çin bir alman testim poztif çıktı fakat Elhamdulillah çok hafif geçirdim oysaki mide sorunum olmasına ragmen ..Lütfen Sayın yetkililer Her gün çıkın anlatın bu insanlar Deyilse Hiç okumamış bir çok prof,un Aşı karşıtlıgını bitiremssiniz çok bilmişler var Milletin kafasını karıştırıyor..
    Cevapla
  • abartı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiç aşı olmadım. Bir nezle ve grip dışında hasta olmadım. O nasıl olacak? Aşıyı sanki ölümsüzlük iksiriymiş gibi çok abartmayın bence.
    Cevapla
  • İlhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık bakanı na soruyorum biotec aşının sahibi uğur Şahin 1 trilyon toz aşı hazır açıklamasını yaptı haber 7 verdi sağlık bakanına soruyorum dünya nüfusu 8 milyar böldüğünde kişi başına 125 toz aşı ediyor nasıl olacak insanlarla alay ediyor daha anlamıyorsunuz
    Cevapla
  • ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    1 milyar demiş olabilir mi sevgili einstein?
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen doğru söylüyor. Çok bilmişler sorumsuzlar kurallara uymayanlar aşı olmayanlar canları isteği doğrultusunda yorum ve eleştiri yapıyorlar ama çözüm önermiyorlar bulamıyorlar. Bulamazlar çünkü sorumluluk almıyorlar bunun ceremesini de hepimiz çekiyoruz. Adamlar gece gündüz çalışıyorlar ellerinden geleni yapıyorlar herşeyi ince ayrıntısına kadar söylüyorlar sağlık kurumları ellerinden geleni yapıyorlar daha ne yapsınlar. Bu yapılanlara ve çabalara rağmen eleştirmek sorumsuzluk ve kurallara uymamak nankörlük ve art niyettir.
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olanlar virüs yaymıyor diye bir şey yok... O zaman onlara da PSR istesin... Ya ondan bana bulaşırsa ne olucak???
    Cevapla
  • ishak 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmayan öğretmenlerden haftada iki defa PCR testi istiyorlar veya aşı olun diyorlar. peki aşı olanlara virüs bulaşmıyor mu onlar virüsü bulaştırmıyor mu
    Cevapla
  • Kamer 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman kendi rızamla imza neden attıroyorlar devlet aşıya güveniyorsa çağırır imzasız aşıyı yapar Aşı sonunda çıkacak her türlü sağlık sorununda tazminat ödeyecek tazminat öder İkincisi devletten temmuz ayında randevu aldım diş randevusu gittim filim çekildi 2ay sonra randevu verilecek denildi hala randevu yok diğer bölümler de
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu mantıkla İstanbul Ankara İzmir gibi büyükşehirlere öğrenci gelmemesi lazım. Bayburt felan patlama yapmıştır
    Cevapla
  • ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    bayburt aşı oranında saydığın illerden çok daha geride...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler