İstanbul'da yoğun sis hem deniz hem de kara trafiğini etkiledi

İstanbul'da, Boğaz ve çevresinde etkili olan sis nedeniyle bazı bölgelerde görüş mesafesi azaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İstinye-Yeniköy arası gemi trafiği askıya alındı.

GİRİŞ 13.11.2021 09:10 GÜNCELLEME 13.11.2021 09:52

İstanbul'da, Boğaz ve çevresinde etkili olan sis nedeniyle bazı bölgelerde görüş mesafesi azaldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında kalan bölgede etkili olan sis nedeniyle sürücüler sahil yollarında farlarını yakarak ilerlemeye çalışıyor.

Sis nedeniyle deniz ulaşımı da olumsuz etkilendi. Şehir Hatlarının internet sitesinden yapılan açıklamada "Değerli yolcularımız, İstanbul Boğaz'ında oluşan yoğun sis nedeniyle seferlerimizde aksamalar yaşanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

Anadolu Yakası'nda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sürücüler, sis nedeniyle kontrollü ilerliyor.

SÜRÜCÜLER TRAFİKTE ZORLANDI 

Avrupa Yakası'nda ise Sarıyer ile Beşiktaş arasında kalan bölge sise büründü. Görüş mesafesinin oldukça azaldığı bölgede sürücüler trafikte zaman zaman zor anlar yaşıyor.

İstanbul Boğazı'nda da İstinye-Yeniköy arasında görüş mesafesinin kısıtlı olması nedeniyle gemi trafiğinin askıya alındığı bildirilmişti.

İSTİNYE-YENİKÖY ARASI GEMİ GEÇİŞLERİ ASKIYA ALINDI

İstanbul Boğazı'nda, İstinye-Yeniköy arasında görüş mesafesinin kısıtlı olması nedeniyle gemi trafiğinin askıya alındığı bildirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı İstinye-Yeniköy arası görüşün sıfır olarak rapor edildiği aktarıldı.

Açıklamada, gemi trafiğinin çift yönlü olarak 06.45'te askıya alındığı belirtildi.

SİS BULUTLARI GÖRÜŞ MESAFESİNİ DÜŞÜRDÜ

İstanbul Boğazı'nda sabah saatlerinde etkili olan sis ortaya muhteşem bir manzara çıkardı. Boğaz sis bulutları arasında adeta kaybolurken, görüş mesafesi de düştü.
İstanbul Boğazı'nda sabah saatlerinde sis etkili oldu.

Boğaz ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, sis bulutları arasında adeta kayboldu. Sis nedeniyle boğazda görüş mesafesi düşerken, balıkçı tekneleri sis arasında balık tutmaya devam etti.

Bazı vatandaşlar ortaya çıkan muhteşem manzarayı izlerken, bazı vatandaşlar ise sis bulutunun içinde sabah yürüyüşlerini yaptı.

KAYNAK: AA, İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir