Tunceli'de 1 asker şehit oldu

İçişleri Bakanı Soylu, Eren Kış-6 Operasyonu kapsamında Tunceli Ovacık kırsalında 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 jandarma personelinin şehit olduğunu bildirdi.

Tunceli'de 1 asker şehit oldu
Tunceli'de 1 asker şehit oldu
GİRİŞ 03.12.2021 17:08 GÜNCELLEME 03.12.2021 17:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, şunları belirtti:

* Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları’nda, Tunceli Ovacık kırsalında, bir mağaraya gerçekleştirilen operasyonda 1'i teslim, toplam 3 terörist etkisiz hale getirildi.

* Mağarada sıkıştırılan teröristlere operasyon devam ediyor.

* Operasyonun ilk aşamasında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 Kahraman Jandarma’mız; yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit oldu.

* Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

TERÖRİSTLERİN 6 ODALI SIĞINAĞI İLE DEPOSU İMHA EDİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı’nca Bingöl kırsalında sürdürülen ‘Eren-Kış 6 Operasyonu’ kapsamında yapılan arazi taramasında, 1 depo ve 6 odalı sığınak tespit edildi.

Teröristlerin kullandığı depo ile sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Sığınak ve depo, içindeki malzemelere imha edilerek, kullanılamaz hale getirildi.

YORUMLAR 6
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmetiyle muamele etsin amin
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin idam etmek dışındaki cezalar için yetmez ama evet demiyorum, nice anne karnında yetim kalan sabiler bebeler aklıma gelince idamdan başkası kesmez diyorum, beslemeyelim bu gavur askerleri katil haçlı sürülerini idam edelim diyorum !..
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHÜ TEALA makamını yüceltsin, ailesine sabır versin, kanımıza dokunan şudur ki, birisi vatan millet için canını verirken diğeri vatanı milleti satar hainlik yapar elini kolunu sallayıp gezer, en iyisi idam etmek en azından bari hapse atın bu soysuzları !..
    Cevapla
  • şehitler 2 yıl önce Şikayet Et
    Askerimizi şehit edenler sorgulamadan sonra şehit ailesinin eline en etkili silah verilerek teröristler paramparça edilmeli ancak o zaman adalet yerini buldu deriz. Apo bakın ada da kırallar gibi yaşıyor .
    Cevapla
  • German 50. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahim rahmet eylesin mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin, Allahin laneti Hainlerin üzerine olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı