İstanbul'da sahte alkol deposuna baskın!

İstanbul’da sahte alkol üretilen ve dağıtımı yapıldığı depolardan birine baskın yapan polis ekipleri, dağıtıma hazır 1 buçuk tonluk metil alkol ele geçirdi, 2 kişi de gözaltına alındı.

İstanbul'da sahte alkol deposuna baskın!
İstanbul'da sahte alkol deposuna baskın!
GİRİŞ 17.12.2021 21:44 GÜNCELLEME 17.12.2021 21:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Şube Müdürlüğü Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'da ölümlere neden olan sahte alkolün üretim ve dağıtımına ilişkin çalışma başlattı.

İstanbul'da sahte alkol deposuna baskın: 1 buçuk ton metil alkol ele geçirildi

Yürütülen çalışmalar sonucu Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde sahte alkol üretiminin ve dağıtımının yapıldığı en önemli depoya ekiplerce baskın düzenlendi. İstanbul'daki sahte alkolün başında olan Durmuş K. isimli şahsın beraberinde çalışan Demo D. ve Mehmet A., 1 buçuk tonluk metil alkolün dağıtımına çıkmak üzereyken yakalandı. Baskın haberini aldığı iddia edilen Durmuş K. ise olay yerinden kaçtı. Ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 2
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi de bu suclarin cezasi var mi yakala birak her ølen icin ayri ayri idam cezasi verilecek hasta olan icin de direk 40 yil her birine bilerek alan hayvanlara direk yirmi yil ceza hastane masraflarini ødeme zorumlu olacak
    Cevapla
  • ayder 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlara icireceksin iste
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular