İBB'de vatandaşın kimlik bilgilerini PKK’lıya emanet etmişler! "Öğrenince irkildim"

İBB’nin Muhtarlıklar Müdürlüğü’nde sekreter olarak işe alınan, vatandaşların kimlik bilgilerine rahatça ulaşabilen Sevtap Ayman’ın Kandil'le görüşmeleri tespit edildi. Hürriyet Yazarı Selvi, Fehriye Erdal örneğiyle tehlikeye dikkat çekti.

İBB'de vatandaşın kimlik bilgilerini PKK’lıya emanet etmişler! "Öğrenince irkildim"
İBB'de vatandaşın kimlik bilgilerini PKK’lıya emanet etmişler! "Öğrenince irkildim"
GİRİŞ 31.12.2021 14:40 GÜNCELLEME 03.01.2022 10:49
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Yeni Şafak Gazetesinde yer alan habere göre Sevtap A.’ın 2011-2012 yıllarında defalarca Kandil ve Irak’ın kuzeyindeki diğer örgüt kamplarına giderek PKK elebaşlarıyla görüştüğü tespit edildi. S.A.’ın, vatandaşların kimlik bilgilerine ulaşabileceği bu birimde istihdam edilmesi tepki çekti.

Bakan Soylu'dan İBB'ye teftiş hakkında açıklamaBakan Soylu'dan İBB'ye teftiş hakkında açıklama

İşte İBB’de kadrolaşan PKK’lılar! Personel yönetim şirketini de ele geçirmişlerİşte İBB’de kadrolaşan PKK’lılar! Personel yönetim şirketini de ele geçirmişler

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) skandallar bitmiyor. İBB’nin Muhtarlıklar Müdürlüğü’nde sekreter olarak işe alındığı ortaya çıkan Sevtap A.’nın, PKK ile bağı tespit edildi. Vatandaşların kimlik bilgilerine rahatça ulaşabileceği bir konumda görev yapan Sevtap A., 26 Kasım 2021’de örgüt propagandası yapanlarla birlikte gözaltına alınıp adli kontrolle serbest kaldı.

Sevtap A., verdiği ifadede daha önce PKK güdümündeki JİN Haber Ajansı’nda çalıştığını doğruladı. 2011-2012 yıllarında defalarca Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve diğer örgüt kamplarına gidip elebaşlarıyla görüştüğü, talimatlar aldığı tespit edilen Sevtap A., Irak’a giriş-çıkışların akraba ziyareti olduğunu iddia etti.

Sevtap A.’nın sosyal medyada örgüt propagandası, PKK elebaşı Murat Karayılan’ın açıklamaları ile Tunceli’de yol kesen teröristleri meşrulaştıran paylaşımlar yaptığı görüldü. İBB Muhtarlık Müdürlüğü, seçimlerden sonra işçi kıyımı ile gündeme gelmişti.

HÜRRİYET YAZARI ABDÜLKADİR SELVİ'DEN FEHRİYE ERDAL ÖRNEĞİYLE ÇARPICI ANALİZ

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi CHP'li İBB yönetimindeki terör yapılanmasıyla Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı tehlikeyi Fehriye Erdal örneğiyle anlatarak köşesine taşıdı.

İşte Selvi'nin "İçişleri Bakanı Soylu’dan tüyler ürperten açıklama" başlıklı yazısının ilgili kısmı;

PKK ile iltisaklı DİAYDER’in referansıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yerleştirilenlere yönelik teftiş başlatması üzerine gelen eleştirilere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Şehirlerde terörizmle mücadele etmeyecek miyiz?” diye tepki göstermişti. Soylu, Sabancı suikastı sanığı Fehriye Erdal örneğini vererek:

“Fehriye Erdal kimdi? Çok yüksek korunaklı Sabancı Center’a nasıl girmiştir?” diye sormuştu. DHKP-C Militanı Fehriye Erdal, Susurluk kazasında yaşamını yitiren eski emniyet müdürlerinden Hüseyin Kocadağ’ın referansıyla temizlikçi olarak Sabancı Center’a girmiş ve büyük bir katliama imza atmıştı.

Nedim Şener: İmamoğlu her şeyi biliyor, bu panik ondanNedim Şener: İmamoğlu her şeyi biliyor, bu panik ondan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Utanmadan, sıkılmadan bana mektup gönderiyorCumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Utanmadan, sıkılmadan bana mektup gönderiyor

İBB'de işe alınan PKK imamlarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıİBB'de işe alınan PKK imamlarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

Bunu neden anlattım. İstanbul Belediyesi’ne yönelik teftiş başlatılması üzerine bu durum Ekrem İmamoğlu hakkında mağduriyet algısı oluşturur şeklinde değerlendirmelere konu olmuştu. AK Parti içinde de bu yönde düşünenler vardı.

"ÖĞRENİNCE İRKİLDİM"

Hem bu olay hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Tüm belediyelerimizin telefonları dinleniyor’ iddiası, AK Parti MKYK’da gündeme getiriliyor. Orada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu enteresan bir bilgiyi paylaşıyor. Öğrenince irkildim. Çünkü Soylu, İçişleri Bakanı olarak devletin önemli bilgilerine sahip birisi. 

8 AYDIR TAKİP ETMİŞLER

Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yakın bir mevkide İçişleri Bakanlığı’nın yeri olduğunu belirterek, ”Ben İstanbul’da olduğum zaman görüşmelerimi orada yapıyorum. 8 aydır beni takip ediyorlarmış. Ben usul olarak misafirlerimi kapıda karşılar, kapıda uğurlarım. Bunların hepsini takip etmişler” diyor.

KİMLERLE FOTOĞRAFLARI VAR?

Süleyman Soylu, sözde din adamlarından oluşan DİAYDER’in PKK ile ilişkisi hakkında da bilgi veriyor. “DİAYDER’dekiler PKK ile bağlantılı. Onların kimlerle fotoğrafları olduğunu, bu fotoğrafları nerede çektirdiklerini biliyoruz”diye konuşuyor.

YORUMLAR 177
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradan hareketle basit bir mantıkla düşünürsek bunların ülke idaresini ele geçirdiğini düşünürsek, ülkeyi taşeron olan teröristlere yani onların patronları olan abd ve diğer haçlı yahudi gavurlarına peşkeş çekip teslim edecekler demektir, bunun adı buz gibi alçaklıktır ihanettir soysuzluktur gavurluktur !..
    Cevapla
  • Celik 2 yıl önce Şikayet Et
    Kozmik oda ne durum da
    Cevapla
  • bülent duman 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hizmet için gelmediler.nitekim. iki yıldır.bir dikili ağaçları yok.
    Cevapla
  • Dadas 2 yıl önce Şikayet Et
    La bu kadar kolaymı ya devlet neden gücünü göstermez
    Cevapla
  • Gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sey cok guzel oluyor bin beter olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"