7'nci kattan düşen Sedefnur'un erkek arkadaşı polis tutuklandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23) 7'nci kattan düşerek ağır yaralanmasıyla ilgili polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet A. tutuklandı.

GİRİŞ 11.01.2022 10:17 GÜNCELLEME 11.01.2022 12:06
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, önceki gün Körfez'in Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet A. ile birlikte polis memuru O.Ç.'nin evine misafirliğe gitti. Burada 2 polis memuru ve E.Ş. isimli kadın ile alkol alan Sedefnur Çağlar, sabah saatlerinde 7'nci kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan Sedefnur, ambulans ile hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alındı. Polisler Ahmet A. ve O.Ç. ile E.Ş. ise gözaltına alındı.

CEP TELEFONUNA BAKMAK İSTEMİŞ

Ahmet A., ifadesinde, kız arkadaşı Sedefnur Çağlar ile birlikte polis arkadaşının evine misafirliğe gittiklerini, burada alkol aldıklarını, sabaha karşı Sedefnur'un kendisine ait cep telefonuna bakmak istediğini, göstermeyince tartıştıklarını ve aşağı atladığını öne sürdü. O.Ç. ve kız arkadaşı E.Ş. ise ifadelerinde; olay sırasında uyuduklarını, bağrışmaları duyunca uyandıklarını, aşağı baktıklarında Sedefnur'u yerde gördüklerini söyledi.

Sedefnur Çağlar'ın daha önce intihar girişiminde bulunduğu, erkek arkadaşı tarafından hastaneye götürüldüğü öne sürüldü. 

2 ŞÜPHELİ SERBEST

Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişiden E.Ş., serbest bırakıldı. Ahmet A. ve O.Ç. ise dün akşam saatlerinde Körfez Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığı tarafından ifadesi alınan O.Ç. de serbest bırakılırken, Ahmet A. ise mahkemeye çıkarıldı. Savunması alınan Ahmet A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Evlat sahibi aileler (ben de dahil) hiç mi evlatalarınızı takip etmiyorsunuz. Şu rezaletin sonuna bir bakın vah ki vah.
    Cevapla
  • ata 2 yıl önce Şikayet Et
    kız babaları kızlarınızı il dışına üniversiteye göndermeyin, mezhebi geniş olan göndersin,bizim burda üniversite var kadın doğum doktorlarından randevu alamıyorsunuz.
    Cevapla
  • alkol alan 2 yıl önce Şikayet Et
    alkol alan nasıl polis yapılıyor. içki her kötülüğün anasıdır.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    içki içmeyeni polis yapmazlar torpilli yok
    Cevapla
  • salih1159 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis milletini sevmem ama karı polisinde başını yaktı,öğrencimisin alkolikmisin ne işin var onunla bunula okuluna işine baksana be karı.
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce Allah rshmet eylesin acılı aileye sabırlar diliyorum. Her şeyi ne kadar basitleştirildik ne yasak ne haram tanır olduk haramı helal gibi gösterdik. Alkol almak, dün tanıdığın yabancı bir insanlarla bir arada olmak ne oluyor bu gençlere sonuç ortada çok zor gençlerin hali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf