Devlet Bahçeli talimat vermişti, ilki Rize'den yola çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aydınlanması için her il teşkilatına talimat vermesi üzerine ilk kandil Rize’den CHP Genel Merkezi’ne doğru yola çıktı.

Devlet Bahçeli talimat vermişti, ilki Rize'den yola çıktı
Devlet Bahçeli talimat vermişti, ilki Rize'den yola çıktı
GİRİŞ 10.02.2022 23:40 GÜNCELLEME 11.02.2022 00:24
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun "Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" ifadeleri üzerine “Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” şeklinde tweet attı. Bahçeli’nin tweeti üzerine harekete geçen MHP Rize İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezi’ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo yolu ile kandil gönderdi. Bahçeli’nin talimatını yerine getirdiklerini dile getiren MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin az önce yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlun'a kandil gönderilmesi talimatını aldık. Bunu kendimize bir emir olarak görüyoruz. Emredersiniz Sayın Genel Başkanım. İlk kandili de Cumhurbaşkanımızın kenti Rize'den gitmesini MHP İl Teşkilatı olarak istedik. Genel Başkanımızın emrin yerine getirdik. Kandilimizi de CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na iadeli taahhütlü olarak gönderdik” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli talimatı verdi, ilk kandil Rize’den gönderildi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 41
  • volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet bey her söylemi her sözü pkk ya veya vatan millet sakarya ya bağlamasanız artık vatandaş yemiyor bu sözleri artık faturaları bırak insani giderlerimizi bile zar zor karşılıyoruz artık biraz halkın vatandaşın dediğine kulak verseniz
    Cevapla
  • Anne 2 yıl önce Şikayet Et
    Kandil güzel olmuş
    Cevapla
  • Ayısigi 2 yıl önce Şikayet Et
    Belki aydinlanirlar insallah
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız bu GAZ LAMBASI, KANDİL değil..
    Cevapla
  • abidik 2 yıl önce Şikayet Et
    işinize bakın .........
    Cevapla
  • S.SOYLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon LAN GUBİDİK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!