Bakan Koca'dan sağlık çalışanına saldırıya tepki: 'Adalet hesap soracak'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da bir hastanede sağlık personeline fiziki ve sözel şiddet uygulayanların tutuklandığını bildirdi.

GİRİŞ 13.02.2022 22:26 GÜNCELLEME 13.02.2022 22:38
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da bir hastanemizde serum iğnesinin çıkarılması sırasında canının yandığını söyleyen bir kişi, üç yakınıyla kasten yaralama, tehdit, hakaret başta olmak üzere 4 suç işledi." ifadesini kullandı.

İstanbul'da sağlık çalışanlarını darbeden 4 zanlı tutuklandıİstanbul'da sağlık çalışanlarını darbeden 4 zanlı tutuklandı

Faillerin tutuklandığını vurgulayan Bakan Koca, "Adalet, canı gerçekten yananlar için hesap soracak." görüşüne yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastanelerde hastaları özel hastaneye göndermek için bir sürü kabalıklar yapıyorlar....Halk bıktı...Bunlar çözüm değil.
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilim dışı uygulamalar ile milleti çıldırtanlara , cenazelerini bile defnetmeye mani olanlara , gdo lu gıdalar yoluyla halkın sağlığını bozanlara (devlet eliyle) sakın hesap sormayın olurmu.
    Cevapla
  • kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle canileri hastanelere bir daha alma bak bakalım nasıl islah oluyorlar.ayrıca para veya hapis cezası uygulanırsa caydırıcı olur.bir daha yapamazlar. bunu yapacak bakan lazım ama şimdiki bakan bi işe yaramıyor kuklası gibi.sağlık bakanının acilen değişmesi gerekir.
    Cevapla
  • OSMAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık çalışıyor lakin vatandaşın ayarı kaçtı. Her yerde kuzu kuzu ses çıkarmadan beklerken hastaneye gelince bir coşuyor. Muhtemel bu olmasa başka yerden de işimiz hal olur mantığı.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    doktorlara ve diğer bütün hastane personeline hasta ve hasta yakınları ile iletişim dersi verin yoksa hapse atmak çözüm değil. birşey sormaya odaya giriyorsun çık dışarı diye bağırıyor aynı hareketi kim yapsa sopa yer.. çünkü oraya gelen zevkinden gelmiyor ağrısı var veya yakını zor durumda..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi'den olay yaratacak sözler!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler