Tabancasını temizlerken kızı ve yeğenini yaraladı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, temizlemeye çalıştığı ruhsatsız tabancasının ateş alması sonucu kendisini sol elinden, kızı Z.D.'yi karnından, yeğeni M.D.yi (18) ise bacağından yaralayan M.K. (48), tedavisinin ardından gözaltına alındı

Tabancasını temizlerken kızı ve yeğenini yaraladı
Tabancasını temizlerken kızı ve yeğenini yaraladı
GİRİŞ 09.03.2022 19:02 GÜNCELLEME 09.03.2022 19:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

M.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralılardan M.D. de taburcu edilirken, durumu ağır olan Z.D.'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, dün 17.30 sıralarında Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi'ndeki bir bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, hayvancılıkla uğraşan M.K.'nın temizlemeye çalıştığı ruhsatsız tabancasını bir anda ateş aldı. M.K. elinden, kızı Z.D. karnından, yeğeni M.D. ise bacağından yaralandı. Yaralanan 3 kişi Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. M.K. ve yeğeni M.D. tedavilerinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Z.D.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Olay yerinde tek kovan bulan jandarma ekipleri, M.K.'yı gözaltına aldı. M.K., jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Tek kurşunla 3 kişinin vurulduğu olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, yaralı M.D.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişinin daha ifadelerine başvurdu. İfadesi alınan 4 kişinin de olayın silahın temizlenmesi sırasında meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • iiiiiiiiiiiiii 2 yıl önce Şikayet Et
    tabancayı tanımayan olursa böğle olur...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!