Trafikte kalan sürücülere iftariyelik

Eyüpsultan Belediyesi, iftar vakti trafikte kalan sürücülere ve iftara yetişemeyecek durumda olan vatandaşlara, seyyar ekiplerle iftariyelik ikramında bulunuyor.

Trafikte kalan sürücülere iftariyelik
Trafikte kalan sürücülere iftariyelik
GİRİŞ 04.04.2022 14:36 GÜNCELLEME 04.04.2022 14:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eyüpsultan Belediyesi her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da birçok farklı noktada iftara 15 dakika kala başlayıp iftardan 15 dakika sonraya kadar, arabalarıyla trafikte kalmış, otobüs duraklarında kalmış ve iftar saatine yolda yakalanan vatandaşlara iftariyelik dağıtımı yapıyor.

HER GÜN 2 BİN KİŞİLİK İFTARİYELİK DAĞITILIYOR

Belediye ekipleri bu uygulamada vatandaşlara her gün 2 bin adet iftariyelik dağıtıyor. Trafikte iftariyelik dağıtımı Ramazan boyunca devam edecek.

YORUMLAR 3
  • Ragıp 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlara yardım dağıtanlar insan değilmi onlar oruçlarını nası açacaklar bilen varmı yok
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim gerçek ihtiyaç sahiplerini araştırın yardımı onlara yapın. Bu verdiğiniz devletin parası. Cebinden veriyorsan başka. Ne biliyorsun iftar vakti trafikteki adamın oruç tutuğunu. Arabası varsa parası da vardır oruçlu ise alıp açlığını gidersin.
    Cevapla
  • terazi 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar gereksiz bir olay oruç olan önlemini alır bir yudum su ile bu iftar çadırı 65 yaş kartı hepsi gökçekin oy uğruna yaptığı zulumdur kimin parası ile iftarlık dağıtıyorsun mahalli idareler resmen oy uğruna riya israf bidat ne varsa yapıyor milletin parası ile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı