Ankara'da 8 aydır bitmeyen yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı

Ankara Büyükşehir, Turan Güneş Bulvarı üzerindeki çok katlı kavşağı 5 ay içinde bitireceğini açıkladı. Aradan 8 ay geçti. İnşaatın ancak yüzde 50’si bitti. Başkentliler kapanan yol nedeniyle perişan oldu.

Ankara'da 8 aydır bitmeyen yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı
Ankara'da 8 aydır bitmeyen yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı
GİRİŞ 03.05.2022 13:44 GÜNCELLEME 03.05.2022 13:49
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı TRT önü ve Panora katlı kavşakları yapım işini bitiremedi. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın 5 Mart'a kadar biteceğini ilan ettiği kavşak yapım işinin 8 aydır sürüyor. Üstelik projenin ancak yüzde 50'si yapıldı.

Vatandaşlar, trafik çilesi yaşadıklarını ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın acilen Turan Güneş Bulvarı TRT önü ve Panora katlı kavşağını acilen yapması gerektiğini söyledi. İşi özel bir şirkete vermesine rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin kepçe ve kamyonları inşaata destek verdi. Buna rağmen inşaat bir türü hızlanmadı.

Vatandaşlar ve siyasiler gecikmeye tepki gösterdi:

Murat Akça (AK Parti Ankara Büyükşehir ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi): Ankaralılar için kâbusa dönen bir süreç oldu. İhalenin iş bitirme süresi 150 gün ve bugün geldiğimiz noktada iş teslim süresinin üzerinden yaklaşık 2 ay geçti.
Kanan Garip: Melih Gökçek'i arayın, köprü nasıl yapılır nasıl biter? Siz bu işi yapamıyorsunuz.
Ercan Karateke: Hikâyeyi bırak bir yolu bitiremediniz. Bu sıkıntıların yaşanacağını ön göremeyecek kadar öngörüsüzsünüz. Biz buna beceriksizlik diyoruz.
Kınıklıoğlu Hasan: Sanki uzay mekiği yapıyorsunuz. Eskiden o işleri bir gecede yapıyorlardı. Kimseyi de rahatsız etmiyorlardı.
Berk Yılmaz: Kusura bakmayın, siz köprü yapmayın.
Fatih Çolak: Tek kelime beceriksizlik.
Fuat Yiğit: Çuvalladınız saat 17.00'de mesai biterse böyle olur. Adını 600 gün köprüsü mü koymak istiyorsunuz? Çevreyi rahatsız etmemek ne demek? Milyonlar trafikten rahatsız.
Zeynel Abidin Türkoğlu: Beceremediniz. Hep bir bahane hep bir yalan. Belediyecilikten anlamıyorsunuz. İşi ehline bırakın.
Hülya Yurt: Üzerinden sonbahar, kış ve ilkbahar geçti.
Hasan Demirel: Çankaya'dayız çok çile çektik. Çok uzun sürdü ve okul sezonu başlattınız.
Hacı Murat: Melih Gökçek'in 50 günde yaptığı işi bir yılda yapamadınız.
Arzu Özkan: Ara sokaklar da kapalı. Bu millet uçacak mı?
Ömer Çıtır: Turan Güneş Bulvarı içler acısı. Eylül'de başladıkları 2 şeritli altgeçit bile hala bitmedi. Ankara da yollar çukurdan geçilmiyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 44
  • Çetin baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Çileyi millet çekiyor, Mansur başkan her sıkıştığında gökçeği suçluyor, Bunada bir bahane bulur.
    Cevapla
  • Cino 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyordukta inanmıyorlardi siz Melih Gökçek in elinin kiri olamazsınız. Sadece çenesiniz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolu eylülde kapattılar benim iş yerim Turan Güneş bulvarında millet işe eve gitmeyi zulum görüyor tek şeriiten git gel Panora kavşağı bile %100 bitmedi ust ada ve kaldırım yan yol bile bitmedi yapılan asfalt tekrar çökmeler var toprağın üstüne asfalt yap çöksün
    Cevapla
  • y.k 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman San Allah'a inancın varsa gidin biraz da Ak partiyi eleştirin fitne peygamber efendimiz zanindan beri var Allah mahsur başkan ve Fatih Erbakan i başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman 60 günde bitir demedik hadi 5 ayda belediyenin araçlarıyla bile olsa tamamla vatandaş isyan ediyor. Proje yok orda öyle otur. Millet böyle istedi demek ki yapacak birşey yok. Heykel yıka, proje deyince kem küm et yaptığı işte bu. Tıyniyeti olsa başkanlık için sağdan sola savrulmazdı
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplum neye layıksa öyle idare edilirmiş muhsur ihtilal yapıp gelmedi insanlara rahatlık ve hizmet battı mahsur soğan patates pahalığından başkanlığı kaptı. Halka hizmetler tatile çıktı heykelcilik şaha kalktı.
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Melih ' in boşa giden Ankapark adlı çalışmasını da gördük . Oraya giden sermaye ile ne işler yapılırdı ne işler .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi