Ankara'da hijyen kurallarına aykırı et taşıyan kamyonet şoförüne para cezası uygulandı

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Polatlı ilçesinde kasasında uygunsuz şartlarda karkas kırmızı et taşınan kamyonetin şoförüne 8 bin 276 lira idari yaptırım uygulandığını bildirdi.

GİRİŞ 09.05.2022 21:53 GÜNCELLEME 09.05.2022 22:01
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İl Müdürlüğünün açıklamasında, bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya platformlarına yansıyan ve uygunsuz şartlarda taşınan karkas kırmızı et görüntülerine ilişkin İl ve İlçe Müdürlüğü tarafından araştırma ve inceleme yapıldığı belirtildi.

İncelemeler sonucunda etlerin Sarıoba Mahallesi'nde gerçekleşen bir etkinlikte tüketildiğinin belirlendiğinin kaydedildiği açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Bahse konu olay İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından tüm boyutlarıyla incelenmiştir. Etleri taşıyan kamyonetin sahibi/şoförüne 5996 Sayılı Kanun'un 41. maddesine göre 'Hijyen ve resmi kontroller ile ilgili yaptırımlara aykırı et taşımacılığı yapmaktan' 8 bin 276 lira idari yaptırım uygulanmıştır. Kesim yeriyle ilgili incelemeler devam etmektedir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 41
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir de pikabı düşünüyorum. İkinci elde almamak lazım.
    Cevapla
  • dinibütünoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    cezaya bak ya yine yap diye ödül vermişler
    Cevapla
  • ADEMOGLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarida fazla;ayip yahu,para cezasi yetmez.
    Cevapla
  • mhmt usta 1 yıl önce Şikayet Et
    yok yok yok artık..!
    Cevapla
  • şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Somun ekmek taşıyan fırın arabalarının arka kapıları yıllardır açık. Ona kimse ses çıkarmıyor. Neymiş ekmek sıcakmış hamurluyormuş. Bulduğunuz çare bu mu? İçerinin buharını dışarı atacak o kadar çok çözüm varken. Bu yüzden ben yıllardır direk fırından alırım. Devlet bu durumu hiç umursamıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!