Kadıköy’de 2 farklı noktada kundaklama yapan şüpheli yakalandı

Kadiköy Caferağa Mahallesi Moda Caddesi üzerinde 2 farklı noktada sabaha karşı kundaklama yapıldı. Polis ekipleri kundaklama yaptığı iddia edilen şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

GİRİŞ 15.05.2022 07:03 GÜNCELLEME 15.05.2022 09:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, saat 05:30 sıralarında Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde meydana geldi. Park halinde olan motosiklet yandı. Motosikletlerden birinden yükselen alevler park halindeki 34 LZ 1988 Plakalı HONDA markalı otomobile sıçradı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında motosikletler kullanılamaz hale gelirken otomobil de maddi hasar oluştu. Çevrede bulunan bir telefon hattı da çıkan yangından zarar gördü. Araçları kundaklayan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi’ne götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada arap,acem,kürt yada şu millet diye belirtilmemişki nereden geliyoru bu sıpınmacılara karşı olan öfke.Ozaman Almanyada yaşayan kaçak giden milyonlarca Türkü düşünelim değilmi aslına bakarsan onlarda bir nevi Ülkemizdeki sığınmacıların pozisyonunda olmuyorlarmı
    Cevapla
  • kaderr 1 yıl önce Şikayet Et
    O kundaklamayı yapan uzuvlarını yok edin. İnsanlık yoksunu yaratıklar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisinden zarari tahsilde edin.
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yakalanan mahluk 6 ay sonra salınırsa bu adalete yazıklar olsun derim
    Cevapla
  • şahin avcı 1 yıl önce Şikayet Et
    polis yakalıyor işini yapıyor Allah razı olsun, ama sonraaaaa, mahkemenin böyükkkkkkkk başkanı kararını açıklıyor, adli kontrol şartıyla serbest.... hadi oğlum sonraki suçunu şimdiden planla nasılsa ceza yok cezaevi yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar