Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
GİRİŞ 28.05.2022 20:30 GÜNCELLEME 28.05.2022 20:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Türkiye dışında ilk kez Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen TEKNOFEST’e katıldı. TEKNOFEST Azerbaycan alanındaki stantları ziyaret eden liderler, Azerbaycan Hava Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi gösterisini izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev, 7 numaralı ASAN Hizmet Merkezi ve Bakü Bilim Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra ikili görüşmeye geçti. Azerbaycan-Türkiye ikili dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her alanda başarıyla geliştiği kaydedilen görüşmede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretinin iki ülke ilişkilerinin daha da güçlenmesine katkıda bulunacağına duyulan güven dile getirildi. Görüşmede, Azerbaycan ve Türkiye Cumhurbaşkanlarının 28 Mayıs Bağımsızlık Günü'nde birlikte olmalarının iki ülke arasındaki kardeşliğin simgesi olarak değerlendirilirken, Devlet başkanları, Bakü'deki TEKNOFEST Azerbaycan’ın önemine dikkat çekerek, bunun iki ülkenin üst düzeydeki ilişkilerin bariz bir numunesi olduğu kaydetti. Azerbaycan ve Türkiye arasındaki işbirliğinin genişlemeye devam edeceği belirtilen görüşmede, ikili ilişkilerin geleceğiyle ilgili konular ele alındı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'de iki merkezin açılışını yaptıBaşkan Erdoğan, Bakü'de iki merkezin açılışını yaptı

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak