TEM Otoyolu'nda feci kaza:1 ölü, 1 yaralı

TEM Otoyolu’nda arızalanan ve sağ şeritte duran kamyona otomobil çarptı. Çarpan otomobil içerisinde şoför ve yolcu sıkıştı.

TEM Otoyolu'nda feci kaza:1 ölü, 1 yaralı
TEM Otoyolu'nda feci kaza:1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 29.05.2022 00:24 GÜNCELLEME 29.05.2022 00:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 21:30 sıralarında Tem Otoyolu Kavacık mevkii Edirne istikametinde medyana geldi. Edinilen bilgilere göre, arızalandığı için sağ şeritte duran ve herhangi bir uyarıcı levha olmayan Volkan Kahya idaresindeki 42 PN 474 plakalı kamyona Gürkan Şar 34 BRG 466 plakalı KİA marka otomobili ile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisinde şoför ve yolcusu sıkıştı.



Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sıkışan şoför itfaiye ekipleri tarafından çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edilerek Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobil şoförü Gürkan Şar’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yolcu koltuğunda oturan Yıldırım Beter otomobil içerisinde sıkıştığı yerde feci şekilde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yıldırım Beter’in cenazesi Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası TEM Otoyolu’nda yoğun trafik oluştu. Kaza yapan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesi sonrası yol tekrardan trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde emniyet şeridi sollama şeridi değil işte kural ihlali maalesef ülkemizde normal hale geldi
    Cevapla
  • Fmc Seyhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin
    Cevapla
  • Fmc Konya Ereğli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fmcnin acı kaybı ailesinin başı sağolsun Allah taksiratını affetsin
    Cevapla
  • Ayarcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim otoyollarda kaza eksik olmaz.yol hatası var... emniyet şeritleri dar.her beşyüz metre veya bir kilometreye emniyet cepleri yapılmalı... yoksa kazaların önüne geçilmez çok canlar yanar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"