MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker daha şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğunu, 2 askerin ise yaralandığını bildirdi.

GİRİŞ 12.06.2022 07:09 GÜNCELLEME 12.06.2022 10:26
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu P.Uzm.Çvş. Ömer YILDIRIM ve P.Uzm.Onb. Mehmet Ali ÇAP şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz." denildi. 

MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandıMSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 33
  • Emre Karadavut 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehadetlerini kabul eylesin.
    Cevapla
  • seçen 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet komşusu Muhammed SAV olsun. 2023de chp ve terör ittifakı iktidara gelirse teröristler her yere rahatça girer çıkar. Bütün bu şehitlerimizin kanının yerde kalmaması şehadetlerinin anlamının yaşaması mücadelenin devam etmesi için terör ittifakına geçit vermemek lazım. Allah seçmene basiret versin.
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yiğit Aslan parçaları.
    Cevapla
  • Madmax 1 yıl önce Şikayet Et
    Oradaki şartları bilmeden konuşan var arkadaş senin düşündüğünü eğitimli yıllarını bunise adamış insan bilmiyormu askerliği güneydoğuda dağlarda yapanlar bunu bilir şimdi ordumuz daha donanımlı yorum yaparken sallama yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli talimat verdi! MHP'den sürpriz adım
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...