Operasyon bölgesinden acı haber: 1 asker şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 13 Haziran 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda P.Uzm.Çvş. Ramazan Gök şehit oldu.

GİRİŞ 13.06.2022 14:53 GÜNCELLEME 13.06.2022 16:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Pemçe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin alçak saldırısı sonucu 1 askerimiz şehit oldu.

1 ASKER ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 13 Haziran 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Ramazan Gök şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

TOKAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

PENÇE- Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Gök'ün (28) acı haberi, Tokat'ta yaşayan ailesine ulaştı.

Gök'ün şehadet haberi, Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Tosunlar köyünde oturan ailesine ulaştı. Zarife ve Zühtü Gök çiftinin 5 çocuğunun üçüncüsü ve bekar olan Gök'ün ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi. Şehadet haberini alan şehidin ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, çok sayıda kişi, taziye için şehidin evine akın etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Gök'ün cenazesi yarın köyde düzenlenecek olan törenle toprağa verilecek.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mmz 1 yıl önce Şikayet Et
    pemçe ne demek
    Cevapla
  • 60.Tokatlıyız. 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabırlar versin,mekanı Cennet olsun.
    Cevapla
  • mesut deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetini kabul etsin. ailesine güç kuvvet versin. şehitlerimize haklarını nasıl öderiz...milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak için onlar gibi fedakarca çalışmamız şart.
    Cevapla
  • Recep Korkmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruhun şaad olsun rabbim razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı
TCMB Başkanı Karahan: Enflasyonda belirgin düşüşe kadar sıkı para politikası sürecek