Hükümlünün kaçış planı elinde patladı! Kazdığı tünelde yakayı ele verdi

Kayseri'de, 'infaz kurumuna veya tutukevine yasak eşya sokmak' suçundan kesinleşmiş 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan İ.C., yakalanmamak için kazdığı tünelde saklanırken yakalandı

GİRİŞ 17.06.2022 15:16 GÜNCELLEME 17.06.2022 15:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'infaz kurumuna veya tutukevine yasak eşya sokmak' suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan İ.C.'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

TÜNELDE YAKALANDI

Firari hükümlünün, Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'ndeki adreste saklandığı belirlendi. Polis ekiplerince eve operasyon düzenlendi. Evde detaylı arama gerçekleştirilirken, tünel şeklinde kazı yapıldığı fark edildi. Tüneli kontrol eden ve evin içinden dışarı doğru kaçmak için yapılmış kazı alanı tespit eden ekipler, İ.C.'yi saklanırken yakaladı. İ.C., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Saklanmak için değil gömü aramıştır.Battalgazi mahallesi yarı bir mahalle dir ve selçuklulardan daha öncesi vardir
    Cevapla
  • Hasan Divrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamin emegide bosa gitti yazik nezamadir kaziyordu bir dahaki sefere hayirlisi
    Cevapla
  • Ejder 1 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var yat işte paşa paşa...
    Cevapla
  • Kınama başına 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah sende beraber yatarsın onla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı