Karabük’te feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralanan sürücünün ise Karabük Valisi Fuar Gürel'in oğlu olduğu öğrenildi

GİRİŞ 30.06.2022 03:49 GÜNCELLEME 30.06.2022 09:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza Safranbolu - Karabük karayolu Bulak Kavşağında meydana geldi. Ali Emre Gürel idaresindeki 45 B 5576 plakalı otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken Bulak’tan Karabük’e seyreden Salih Portakal (71) idaresindeki 78 AH 435 plakalı otomobile çarptı.

Kazada çarpmanın şiddetiyle araçtan dışarıya savrulan sürücü Salih ile eşi Behiye Portakal (69) olay yerinde hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan Bedirhan Erdoğan (20) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından cenazeler hastane morguna kaldırılırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan kazaya karışan sürücünün Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    soruşturmanın selameti için o vali derhal görevinden uzaklaştırılmalıdır
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    O yolda ciddi hız sınırı tabelaları ve sıkı denetim var. Gerededen Safranboluya kadar o yol inanılmaz denetim var, yolun çoğu kesiminde hız bölgesi 50 km , kablumbağa gibi gidersen ancak karabük de ceza yemezsin.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    karabükten 60 la geçsek ceza yiyoruz. kaza yapan araç valiye aitse edsden de muaftır buda hıza davetiye demektir. nasıl bir hızla çarptısa çarpttığı arabanın yarısı gitmiş ve insanlar camdan fırlamış yazık
    Cevapla
  • fako 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle iki kisşiyi öldürmekten yargılanmalı.Vali değil feriştahın oğlu olsa da adalet yerini bulmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsunuz kimin sebep olduğunu. İşte bizim millet yorumda üzerine yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon 4 ayda 20 puan birden düşecek