Tekirdağ'da feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü

Son dakika haberi... Tekirdağ’da kamyonun çaptığı hafif ticari araçta aynı aileden 4 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 11.07.2022 11:13 GÜNCELLEME 11.07.2022 11:57
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kamyonun çarptığı hafif ticari araçtaki sürücü Ercan Çiçek (43) ile ikiz çocukları Merve ve Mustafa Çiçek (8) hayatını kaybetti, yaralanan 5 kişinin ise durumun ağır olduğu bildirildi.

Kaza, TEM otoyolunun Çerkezköy gişeler yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Edirne'ye giden Ercan Çiçek yönetimindeki 34 AN 1564 plakalı hafif ticari araca, iddiaya göre durduğu sırada Mücahid Y., idaresindeki 34 LRU 73 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın şiddeti ile 300 metre sürüklenen hafif ticari araçtaki 8 kişi, yaralandı.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahale sonrası sağlık ekipleri, yaralıları Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere kaldırdı. Sürücü Ercan Çiçek ile ikiz çocukları Merve ve Mustafa Çiçek, hastanede hayatını kaybetti. Yaralılar Yasemin Öztürk, Firdevs Çiçek, Yusuf Çiçek, Nursena Öztürk, Gülbeyaz Özel'in hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Bu arada savcı ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Türk, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kamyon şoförü Mücahid Y.'nin gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 54
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    trafik pkk dan tehlikeli türkiyede
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    El insaf yahu.Duran araca arkadan vurmak her zaman suç.
    Cevapla
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    Doblo tarzı araba sahiplerinden uzak durun. Kaza yapma şansınızı azaltın. Tedbir alın.. Yılların şöförüne, önündeki araca arkadan vurdurup suçlu yaptırmayı başaran tek grup bunlar..
    Cevapla
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Duran araca arkadan çarpıp katliam yapan kamyon şoförü masum, arabası doblo olduğu için ölen Adam suçlu öylemi pek şerefli ağa... Hasss
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailesine ve yakınlarına bol sabırlar ihsan eylesin İnşallah
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • İlkKurşunDörtyol 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyonlar kırmızı ışıkta durmak istemiyorlar kanunsuzluk yapmak istiyorlar. Ankara İncek bulvarında büyük inşaatlara harfiyat kum vb taşıyan bir tır kırmızı ışıkta arkamdan süratini kesmeden geldiğini ve korna çaldığını duydum (zaten şerit kontrolüne hiç uyan yok bizim dışımızda) ve durmayacağını tahmin ederek geçmek zorunda kaldım/kaldırıldım. Şerit değiştirip 155 i aradım. Defalarca da bu büyük yük taşıyan kamyon/tırların kırmızı ışıkta geçişine şahit oldum. Artık şikayet etmekten bıktım. Whatsap hattından çekip gönderdim trafiğin yetkimiz yokmuş. Sonuç güzel temenni okumaya devam bu türden olanlara kendimize ailemize Ayetel kürsi. Çok büyük cezalar lazım çoookkkk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler