Oturduğu balkon mermeri kırılan genç zemine düştü

Ordu'da 3 katlı binanın balkon mermeri kırıldı. Mermerde oturan 20 yaşındaki Sefa Altun, zemine düştü. Ağır yaralanan Altun hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi devam ediyor.

Oturduğu balkon mermeri kırılan genç zemine düştü
Oturduğu balkon mermeri kırılan genç zemine düştü
GİRİŞ 11.07.2022 19:24 GÜNCELLEME 11.07.2022 19:24

Ordu’nun Ünye ilçesinden balkondan düşen genç ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Şehit İsmail Bulat Sokak’ta 3 katlı binanın birinci katında ailesiyle yaşayan Sefa Altun (20), balkonda oturduğu mermerin kırılması sonucu zemine düştü.

Yaralanan Altun, 112 Acil Servis ekibince Ünye Devlet Hastanesine kaldırdı. Altun’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 3 ülkeyi işaret etti! Karadeniz'de petrol...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"