Van’da 1’i çocuk 16 düzensiz göçmen yakalandı

Van'ın İpekyolu ilçesinde polis ekipleri tarafından bir apartman dairesine yapılan operasyonda 1’i çocuk 16 düzensiz göçmen yakalandı.

Van’da 1’i çocuk 16 düzensiz göçmen yakalandı
Van’da 1’i çocuk 16 düzensiz göçmen yakalandı
GİRİŞ 28.07.2022 17:04 GÜNCELLEME 28.07.2022 17:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollardan giriş yapan düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu çalışmalar çerçevesinde İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir aparmanın dairesinde yurda yasadışı yollardan giriş yapan düzensiz göçmen olduğu bilgisini aldı.

Bunun üzerine özel harekat polisinin desteği ile düzenlen operasyonda 1’i çocuk 16 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenlerin işlemleri yapılmak üzere Van Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle