Sakarya'da sokak köpeğine ateş eden şahıs 3 çocuğu yaraladı!

Sakarya’da tüfekle sokak köpeğine ateş eden şahıs 3 çocuğu yaraladı. Yaralı çocuklar tedavilerinin ardından hastaneden taburcu oldu. Çocukları vuran şahıs ise gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da sokak köpeğine ateş eden şahıs 3 çocuğu yaraladı!
Sakarya'da sokak köpeğine ateş eden şahıs 3 çocuğu yaraladı!
GİRİŞ 02.08.2022 17:33 GÜNCELLEME 02.08.2022 17:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sakarya’da sokak köpeğine ateş açan bir şahıs 3 çocuğu yaraladı.

Korkunç olay dün Serdivan ilçesi Selahiye Mahallesi’nde yaşandı. 56 yaşındaki Y.Y. isimli şahıs, tüfeği ile sokak köpeğine ateş etti.

O sırada bölgede bulunan 8 yaşındaki Y.T. ile 9 yaşlarındaki Z.T. ve E.S.P., şahsın tüfeğinden çıkan saçmaların hedefi oldu.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekiplere bölgeye sevk edildi. Yaralı çocuklar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Çocuklar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Çocukları vuran şahıs ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın belliki canı yanmış,böyle bir talihsiz olaya kalkışmış, keşke devlet bu, sokaklarda başı boş köpekleri, köpek barınaklarına toplasa toplumun canı yanmasa, böyle olaylarda son bulsa, her gün yüzlerce köpek saldırıları oluyor artık insanlar ,yaa sabır diye, diye bıktı.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekleri insana saldırması konusunda, haklısın. Sürüler halinde geziyorlar. İnsan yaşam alanları serbest köpeklere uygun değil. Kanunu ben çıkarmadım, bir köpek birini ısırsa, bir haft rehabilite edilip, gps ile aynı konuma geri bıraktırılıyor kanunu ben oymadım. İstanbul sözleşmesi gibi bir günden kaldırılacaksa kaldırılsın bana uyar. Lakin adam tüfekle çocukları yaralamış, akıl işi mi benim canım yandı sizin de evladınız yansın normal mi? Meskun mahalde silah ateşlenir mi?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kısım insanlarımızın yanında köpek insandan daha kıymetli, sokak köpekleri meselesi halledilmeden, bu tip haberler bitmez bakalım adamın ne zaman nasıl canı yanmış ki böyle bir şey yapmış...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    murtaza sen hayırdır?
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    misafir sen hayırdır.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Meskun mahalde ateş etmiş, çocukları vurmuş, çocukların aileleri kadar canı yanmış mıdır acaba? Sokak köpeği sorunu böyle çözeceksek, sokağın ortasında hırsızı vururken on kişiyi yaralasalar sorun etmezsin herhalde. Konu köpek mi? Adam silahla çocuk yaralamış, başlarım köpeğine de canı yanmışlığına da.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Parasızlıktan çocukları dışarı çıkarmaya korkuyoruz hamdolsun. Ailecek şurdan şuraya gidip gelsem 64 lira tutuyor.
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık çocuklar evde buyutuluyor ne kendi ne köpek görüyorlar doğal olarak sokak da köpekle karşılaşınca korkup kaçıyor hayvanda onu oyun oynuyor sanıyor kovalıyor labatuvar üretimi değilse hayvan durduk yere kimseye saldırmaz
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saldıranlar ne uzaydanmı geldii kacdefa sokak köpekleri saldırısı yaşandı ölüm oldu görmedinmii
    Cevapla
  • Zubeyr 1 yıl önce Şikayet Et
    Eminmisin saldirmayacagina onlarca çocuk öldü utan be
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    duran køpek vurma hakkini nerden bulmus her køpekler riskli olsa vurma hakki yok iyi ceza alsin
    Cevapla
  • Anadolu 43 1 yıl önce Şikayet Et
    Temel çocuğuna yada torununa köpekler saldırınca aynı yorumu yapabilecek misin. Çok merak ediyorum. Canın yanmalıki milleti anlamalısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi