Gaziantep'te işçi servisleri kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te iki işçi servisinin karıştığı trafik kazasında 3'ü ağır 22 kişi yaralandı.

GİRİŞ 10.08.2022 08:57 GÜNCELLEME 10.08.2022 09:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Feci kaza, sabah saatlerinde Şehitkamil ilçesi Çamlıtepe Mahallesi 41 nolu cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Çamlıtepe istikametinden Organize Sanayi Bölgesi istikametine seyir halinde olan 27 S 4647 ve 27 S 3013 plakalı işçi servisleri, direksiyon hakimiyetleri kaybolduktan sonra savrularak karşı şeride geçti. Kaza sırasında işçi servislerinden biri takla attı.

22 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen feci kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan 3'ü ağır 22 kişiyi ilk müdahalenin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırdı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Otoyolları 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun. Bu Servis Söförleri tam Cellat gibi sürüyorlar.
    Cevapla
  • ALİ GAZİANTEP 1 yıl önce Şikayet Et
    servis ve otobüs şoförlüğü yapanlara hangi kontroller yapılıyorki maalesef çoğu problemli kişiler. Ya esrar eroin kullanımından dolayı iş bulamayan kişiler, yada emekli olmuş yaşı geçmiş kişiler yani araç ve kendini kontrolü zor olan bireyler çoğunlukta... çoğu kazanın baş aktörü servis şoförleri, yada dolmuş şoförleri. maaşı az vermek için özellikle bu tarz kişileri tercih ediyorlar firmalar. Devletimin bir kriter ve denetleme getirmesi doğru olandır.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 dakika gec gitseniz olmazmi
    Cevapla
  • Mehmet Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Servisci, Tırcı, Minübüscü ve Taksici terörünü bitiremedin be Soylu. Dağda PKKyı bitirdiğin gibi artık şehirde bunlarında eşkiyalığına son ver.
    Cevapla
  • almanyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede şöför falan yok, hepsi maganda araba kullamasını biliyor ama kurallar sıfır bunlara almanyada bisiklet bile sürmek yasaklanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'