Cep telefonuyla mesajlaşan otobüs şoförüne ceza!

Ankara’dan Bartın’a seyir halindeyken direksiyon başında cep telefonuyla mesajlaşan şoföre cezai işlem uygulandı.

GİRİŞ 22.08.2022 23:55 GÜNCELLEME 23.08.2022 10:21
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ankara’dan Bartın’a seyir halinde olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünün şoförü direksiyon başında cep telefonu ile uzun süre mesajlaştı. Cep telefonu ile mesajlaşırken direksiyonu kollarıyla yönlendiren otobüs şoförünün trafik güvenliğini ve araç içindeki yolcuların hayatını tehlikeye attığı o anlar yolcular tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere neden olan görüntülerin ardından Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kimlik tespiti yapılan sürücüye Karayolları Trafik Kanununun 73. maddesi kapsamında 427 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen ceza yağmış. Adam artık otobüsü arka koltuktan kullanır. Bu ne 472 lira ceza yazınca, ceza mı yağmış oluyor? İnsan hayatı, 472 tl bir de ülke ucuz değil derler. İnsan hayatı sudan ucuz.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    427 lira
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Araç taki yolcuları düşündüğümüzde 427 TL caydırıcı bir Tutar değil. Göstermelik bir ceza değil caydırıcı bir ceza olmalı.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokmuş yav..!?
    Cevapla
  • Sinirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bile bile Trafik kurallarını ihlal etmek cinayettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe